esmaspäev, 18. jaanuar 2010

Esistalinist tuleb Eestisse


Väljavõte Äripäeva veebist.

Mees, kes peab oma suurteks eeskujudeks möödunud sajandi suurimaid kurjategijaid, eesti rahva suurimaid "sõpru"  Stalinit ja Beriat, ja kes on Gruusias kehtestanud stalinistliku režiimi, tuleb varsti Eestisse. Mehe nimi on Mihhail Saakašvili.

Kohvik tervitab kauget külalist Stalini präänikuga:

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.youtube.com/watch?v=hqC2URQstz4&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-1-HM

kuidas venelased suuvada ära häivitada 250 000 dollari eest viina 3 sekundiga

Anonüümne ütles ...

Inno, 27. jaanuaril on kalendri järgi Holokausti ohvrite mälestuspäev, mis üritusi siis plaanite oma Öise Vahtkonna sõpradega?

Anonüümne ütles ...

See on masendav, et taoline kurjategija Eestisse lubatakse. Samas, arvestades, kes juhib EV valitsust - ei imesta.

Anonüümne ütles ...

Inimõiguslased Inno ja Irja on varunud stalinistliku looma loengusse järgmised relvad: kartulit (2.50 kr/kr), punapeeti (4 kr/kg), sibulat (4-8 kr/kg), siis kurki (26 kr/kg), tomatit (18 kr/kg), banaani (16 kr/kg), apelsine (18 kr/kg), mandariine (17 kr/kg), oliiviõli (66-100 kr/l), päevalilleõli (38 kr/l), tatart (16 kr/kg), kaalikat (4 kr/kg), ananassi (30 kr/kg)

Anonüümne ütles ...

Kas te oma Seltsimees Stalini Suure Asja nimelise papist-kuldauraha olete juba kätte saanud, mis teile määrati usina kaebekirjade vorpimise, kaasinimeste innuka mustamise ja andunud bäkkmanniitluse eest?

Anonüümne ütles ...

Kuidas Teie suurimatel sõpradel Notšnoi Pozoril ja Bäckmanil läheb-need märksa suuremad stalinistid?

Anonüümne ütles ...

Stalinist Bäckman andis Soomes ikka vahvad käsud üle koos rahaga. Irja sõber Öise Vahtkonna aktivist Maksim Reva annabki täna kell 15 kapole teate seoses seaduserikkumistega, kuna stalinistlik Gruusia president Mihheil Saakašvili teeb visiidi Eestisse. Et miks teda lastakse üle piiri, kui teisi staliniste mitte. See on ebavõrdne kohtlemine.

Anonüümne ütles ...

milles gruusia stalinistlik süsteem väljendub, mis gruusias on praegu nagu stalini ajal?

Anonüümne ütles ...

Gruusia keel domineerib, vene vähemus ei tunne ennast hästi, aga ei saa ka lahkuda, kuna Venemaal peetakse neid grusiinideks. Kohalikud pärismaalased aga ei taha nendega sulanduda üheks rahvaks. Siin on tugev Stalini pitser.

Anonüümne ütles ...

anonüümsele 16:26 midagi nii rumalat pole ammu lugenud!!. stalin ei võidelnud kodumaa eest, vastupidi, olles ise grusiinlane, võitles ta riigi eest mis oli venekeelne (Nõukogude liit). Ma saan aru kui ta oleks olnud Gruusia eesotsas, oleks veel mingigi seos Stalinismil ja Gruusia tänastel püüdlustel.

Anonüümne ütles ...

Gruusia püüdlused on säilitada oma kultuur ja rahvus, väga õige! Eestimaalased püüdlevad samuti selle nimel, et säilitada oma kultuur ja rahvus!

Anonüümne ütles ...

16:51, mõiste "sarkasm" on muidu tuttav?

Anonüümne ütles ...

Ei ole ei Inno ega Irja fänn, ega ka pole ühegi poliitilise partei toetaja siin äppuläinud eestis. Aga sõjakurjategija ja shaakal-svili saabumine siia on nagu näkkusülitamine meile.

Anonüümne ütles ...

anonüümsele 17:08, jah on küll! võiksid oma postitusele teinekord juurde lisada, sulgudesse näiteks :)

Anonüümne ütles ...

Kuhu on kadunud Sm.Stalini venekeelsed kommid, Inno?

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Sm Inno ei saa vastata, iluspoiss, sm Inno poleerib tatiga oma Seltsimees Stalini Suure Asja nimelist papist kuld-auraha, et see ikka piisavalt läigiks, kui Bäkkmännilt järjekordseid käsulaudu saama läheb.