reede, 1. jaanuar 2010

HEAD UUT, KALLID SÕBRAD, KOHVIKULISED!

Soovib Inno ja Irja kohvik.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aasta 2010 on siis see aasta kui Inno läheb vanglasse kandma kuuekuulist vanglakaristust. Uus ja põnev kogemus, aga kahjuks peab ta need pikad kuud ilma arvutita läbi ajama. See võib temasuguse sõltlase jaoks valus olla.

Inno ütles ...

Eks me näe-eks me näe, kriminaalmenetlus pole mingi huinamuina, kus udujutu põhjal otsuseid tehakse. 2010 toob kindlasti üllatusi, püsige kohviku lainel ja kinnitage rihmad!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

0:25-le
Sa jätis kapost,ole mureta ükskord ma nikun su suhu nikuinii...
"Igaaastaselt aetakse ahju 15 ja enam miljonit tonni põlevkivi. Enamus selles olevast energiast ei anna meile mitte soojust kodudesse, vaid kütab Narva jõest saadava jahutusvee kaudu Soome lahte. Nii umbes 10 miljardi krooni väärtuses aastas."-Marek Strandberg: Kuidas Eesti taas rikkaks saab? http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=26888553&l=fpOpinion

Anonüümne ütles ...

Kuule elektrik. ära kirjuta kogu aeg Strandbergist, ta on Laari suur sõber ja hull suller, kes parseldas Eesti rublad maha ja teenis sellega koos Agu Kivimäega väga kõva kopika! Nägin seda kõrvalt!
iluspoiss

Inno ütles ...

Kas temperatuurimuutuste pealt pole võimalik kuidagi elektrit toota. Siin langes temperatuur jälle üleöö 10 kraadi celsiust nagu naksti. Tohutu energiahulk vahetas asukohti, kas seda on võimalik kuidagi kinni püüda?

Irja ütles ...

Khm, isegi Juss sai ainult kaks kuud, seega kuus kuud on ilmselgelt liiga palju pakutud. Mina arvan, et Inno üle kuu ei saa :).

Samas mina ise võin muidugi pikemaks ajaks vangi minna, kuna hoidusin samuti Ingridile elatise maksmisest kõrvale ja olin seejuures veel kuritahtlikum kui Inno, sest mul oli üsna pirakas sissetulek. Päris võbisen juba tegelikult :)

Anonüümne ütles ...

Ja vaata, et sa oma kirvega vehkiva mammi, kes omal ajal ei viitsinud seaduslikku abikaasat tema raske haiguse ajal põetada ja lohutada, ka vangi kaasa võtad, et komplekt ikka täis oleks. Pealegi saab Irja siis vinguda ja iga natukese aja tagant vanglahaiglasse nõuda, sest emme lähedus kutsub temas esile allergilise astmahoo.
(allikas: Inno ja Irjo blogi)

Irja ütles ...

Aga sa mine ja tee minu ja ema kohta avaldus seaduskuuleka kodanikuna. Seaduskuulekas kodanik ju ikka teatab kuriteost, kui sellest teada saab.

Siis pääseb õiglus rutemini võidule.

Anonüümne ütles ...

Kas see Kohvik tihti ütleb midagi sellist mis isegi Innot ja Irjat imestama paneb?