reede, 1. jaanuar 2010

Ilvese kõne oli paras ämber




Väljavõte ERRi veebist.

Selline tüüpisch ameerika onu kõne. Ei midagi sütitavat, ega ka lohutavat.

Torkab silma selline õpetav, dotseeriv, üleolev stiil, samas peaks president olema, või püüdma olla koos rahvaga, raskel hetkel üks osa rahvast. Rahva keskel.

Ja kuidagi krampis on ka kogu aeg. Ma olen Ilvest kuulanud ka niisama, vesteldes, seal on ta palju vabam. Viskab kildu ja puha. Kasutab palju ingliskeelseid väljendeid. Aga kui peab oma kõnet kontrollima, siis nagu puuslik. Vuristab ette nagu koolipoiss pähe õpitud teksti.

ELis võiks kaaluda kohalike president-puuslike institutsiooni kaotamist. Niigi igast asjapulki, või komissare, nagu neid ELis kutsutakse, iilgama palju. Rahvakomissarid, nagu NLiidus. Ilves oleks siis nagu Eesti rahvakomissar. Milleks sellist tegelast veel vaja on? Saaks kõvasti raha kokku hoida, kasvõi õpetajate palka tõsta.

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Head Uut Aastat Inno ja Irja!
Luban, et panen satiiri ja huumorit Teie arvel edasi aga solvama ma ei hakka, see on madal!
Olge ikka julged edasi, koerad las hauguvad, karavan läheb edasi!

Parimate tervitustega, ILUSPOISS

Anonüümne ütles ...

Kas keegi võiks uurida juhtfiguuride seotust massoonlusega. See seletaks ja paljastaks nii mõndagi.
Obama, enamus riigipeadest ja EL kõrged funktsionäärid on kindlasti vabamüürlased!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Jah,eks need poliitikud on jäetud näitlejate rolli aga paraku nad pole saanud vastavat haridust-nad ei oska esineda,Ilvesel tekkis rambipalavik.
Mulle meeldis Ilvese puhul too lugu kui ta sai Presidendiks siis esmane mis ta tegi
TA ASTUS VÄLJA KOMMENTAATOORITE EEST...ja selle eest müts tema ees maha...teeks iga pollitik vähemalt nõnda palju meie rahvuse heaks läheks meie elu edasi paremuse sunas...
Aga Innole ja Irjale:
http://www.youtube.com/watch?v=csJt_ceU2iM&feature=related

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Innole ja Irjale:
http://www.youtube.com/watch?v=3Ge5-9QEdjI&NR=1

Anonüümne ütles ...

Hea, et onu Edgar üllatab alati sütitavate ja sisutihedate kõnedega. Minge vennad Tühismaad õige persse.

Anonüümne ütles ...

Elektrihull jälle platsis igasse juttu oma komme toppimas! Kopp on ees...Osta omale uus elu tropp!!!
Sittus jälle kohviku täis...Jobu!!!

Inno ütles ...

Edgar on, muide, elusolevatest Eestis parim kõnemees. Siis tuleb tükk tühja maad ja siis see Ilvese kamp. Ilvesest on püütud Merit teha, aga no ei tule välja, sitast saia ei tee. Isegi Evelin varjutab ta ära. Aga vähemasti on mees võtnud omaks tervislikud eluviisid, samuti naise utsitamisel, ja annab sellega rahvale head eeskuju. Muidu oleks ta täiesti, nagu öeldakse, mõttetu mees. Evelin on samas tubli naine, kannab kukil ka oma ludrit meest.

Irja ütles ...

Minu meelest on Tomi suurim saavutus sel aastal kaalus alla võtmine. Tean omast käest, ka mõte liigub paremini, kui oled heas füüsilises vormis :)

Inno ütles ...

Ilvese tervislike eluviiside üks pluss on see, et vähemalt ei tee enam lollusi. See on ka suur asi.

Anonüümne ütles ...

Trilateraat ütles goidele just täpselt seda, mis eelnevalt oli loožis kooskõlastatud. Väljavalitu suu ongi selleks, et mõtteid varjata.
Muide, parimad ja sisukamad kõned on Einar Laignal. Mitte ühelgi müüdaval või suisa ürglollil politikaanil pole vähimatki lootust isegi kaugemas tulevikus talle ligilähedalegi saada.

Inno ütles ...

Laignat on samas vähe kuulda olnud.

Anonüümne ütles ...

Üsna sageli kuuleb Einar Laignat Nõmme Raadio Lõunatunnis ja ka teistes saadetes. See, muide, on ainus eestikeelne juturaadio mida kuulata kannatab ja kus kuulaja ajusid ei üritata NWO müüriladujatele sobivakujuliseks ehitusmaterjaliks triikida.
Samuti on koondatud mõningaid E.L. käivaid materjale saidile
http://einarlaigna.weebly.com/

Anonüümne ütles ...

Laigna on äärm,iselt särav kõneleja, aga samas tema puhul peab valvas olema, ühelt poolt räägib palju tõtt, teisest küljest ülistab paavsti ja Vatikani, jmt taolist profashismi.

Selline jesuiitlik taktika teeb valvsaks. On andmeid, mille kohaselt seesama Vatikan ongi kogu Uue maailmakorra peastaap.

Anonüümne ütles ...

P.S. meie reliikvia on vabadus!

Anonüümne ütles ...

mingit demokraatiat ja opositsiooni ei eksisteeri, see on vaid illusioon, mida meile pähe määritakse!

Anonüümne ütles ...

Vatikan on üks väheseid kohti Läänemaailmas, mis pole veel ziioni täieliku kontrolli all ja ilmutab mõningaid iseseisvuse tunnuseid. Seega on ta üks viimaseid läänemaiseid takistusekesi NWO teel. Praegu käib aktiivne psühholoogile sõda selle institutsiooni raamidesse surumise nimel.

jevlampi ütles ...

Mulle meeldib Toomas Paul Laignast rohkem.