esmaspäev, 11. jaanuar 2010

IRLi külmad arved


Väljavõte Päevalehe veebist.

Olukorras, kus ühelt poolt räägitakse, et IRLi peasekretär Margus Tsahkna on erakonna pankroti äärele viinud, ja seda ilma mingite käegakatsutavate tulemusteta, on näha, et IRL on täie hooga alustanud uut valimiskampaaniat. Kus siis, meenutan, loobuti nö viimasel minutil Riigikogu liikmete palga tõstmisest ja sidumisest euroga, kuigi enne seda oldi sellega nõus, ja keerati paras käru Ene Ergmale, kes istungit juhtides viimase minuti otsusest polnud teadlik ja rohelist nuppu vajutas.

Nüüd siis teab Laar väga hästi, et eurotsooniga liitumine on ära otsustatud, ja seda tema enda juhitava erakonna kaasabil, tuues ohvriks sajad tuhanded töökohad, ent ometi on tal vaja hakata rääkima nüüd tööpuudusest, justkui oleks kuu pealt kukkunud.

IRLi tegevust võib võrrelda külma arvega restoranis. Kus algul tuled ja sööd kõhu pungil täis ning siis lahkud maksmata. Ja Laar nimetab end veel eetiliseks poliitikuks. Ta on oma eetika ammu maha müünud oma ahnusele ja edevusele, järele on jäänud armetu täissöönud närakas.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

just nimelt - armetu täissöönud närakas! Suudlen maad.

Anonüümne ütles ...

Kas tööpuudusest siis rääkida ei tohigi või?
Ise oled üks jobu närakas!

Anonüümne ütles ...

Tead, esiteks tööpuudus poleks meid niimoodi räsinud kui poleks seda Mardi paljukiidetud odava tööjõu maad olnud. Kui ta oleks ka väikeetevõtjatel lasknud tegutseda, mitte suurtel omale kõrva sosistada , eriti pankadel. Kui ta oleks tõeliselt aatemees olnud! Igal pool on kapitalism, aga kuidas mujal suudetakse palka maksta? Inimestel oleks vähemalt mingid säästudki olnud, aga viimased 15 aastat ainult poolelus hoidvate palkade pärast pole see olnud võimalik.

Anonüümne ütles ...

Ei tea, miks sa Inno enda nime all ei kommenteeri?
On ju tunda, et eelmine anonüümne on sinu käekiri!

Anonüümne ütles ...

to 18.22 Inno pole siin maailmas üksi, tal on mõttekaaslasi ka.

Anonüümne ütles ...

Vähe usutav.