laupäev, 16. jaanuar 2010

Kohvikus tulekul: lugu mehest, kes palkas advokaadiks Tiina-Mare Hiobi ja kelle elu muutus pärast seda põrguks

Kohvikus peagi tulemas lugu mehest, kes palkas pärast lahutust oma huve esindama advokaat Tiina-Mare Hiobi ja kelle elu pärast seda põrguks muutus.

Mees kasvatab lapsi ise, vägikaikavedu eksnaisega on kestnud kaks aastat ja mingit kokkulepet pole saavutatud. Kannatavad kõik osapooled.

Tiina-Mare Hiob, kes meest esindas, kasutas selliseid võtteid ja tümitas ema nii põhja, et laste ema loobus lõpuks üldse lapsi enda juurde taotlemast. Laste ema esindas advokaat Mare Lust.

19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ootame huviga.
ja miks mind see ei üllata?

Anonüümne ütles ...

lapsed. st. avalik huvi ju. avalikustage nimed ja keiss.

kuidas juhan saul grossil läheb? kes teab midagi?

Anonüümne ütles ...

Millal Aiku lugude lubatud järjed tulevad? Kuidagi poolikuks jäi. Karta on, et ükski jörjejutt ei saa valmis.

Anonüümne ütles ...

Inno.Ehk liituksite www.isad.ee portaaliga.Oleks Teile tore tugi .

Anonüümne ütles ...

lugu mehest, kes palkas pärast lahutust oma huve esindama advokaat Tiina-Mare Hiobi ja kelle elu pärast seda põrguks muutus.

Tiina-Mare Hiob, kes meest esindas, kasutas selliseid võtteid ja tümitas ema nii põhja, et laste ema loobus lõpuks üldse lapsi enda juurde taotlemast.


Kelle elu siis põrguks muudeti - mehe, kes Hiobi palkas, või ema, kes põhja tümitati? Või mõlema?

Anonüümne ütles ...

Aga näe - pole see Hiob midagist siis nii isade teerull. Tema abiga jäeti lapsed ikka isa juurde.

Kas shokivangistus parandas Saul-Grossi.Ära kadunud teine, kardab vist tagasi sattuda.

Anonüümne ütles ...

Saulil vist rõngas jala ümber,et kui oma psühhoosiga jälle lapse ema tümitama kipub,saab seadusesilm ta kohe tagasi suunata,kuhu vaja.

Anonüümne ütles ...

jussil rõngas ninas tegelikult. uus tshikk pani.

Anonüümne ütles ...

Ma sain kuulda, et Juss rääkis Tallinna vanglas ühe vangivalvuri ära ning paneb nüüd sellele pihta, et tagasi sattudes elu mõnusam oleks . Nimi olevat sel Ave ja perekonnanimi algab vist P. tähega.

Anonüümne ütles ...

Mina ootan juba ligi aasta, et tuleb järg kunagi algatatud mastaapsele järjejutule Tiina-Mare Hiobist. Planeeritud sajast osast ilmusid vaid esimene ja teine. Nüüdseks on teine osa (tõenäoliselt kõikvõimsa Andmekaitseinspektsiooni käsul) siit blogist kõrvaldatud. Pange tagasi ning jätkake - ärge olge nii arad.

Anonüümne ütles ...

Jah, Lust on palju viletsam advokaat kui Hiobi mutt ning pröökamises jääb Lust Hiobile kõvasti alla. Lust on ka kohtunike seas paremas kirjas kui Hiob. Nii et paratamatult tuleb tunnistada, et kui valida oleks üksnes Lusti ja Hiobi vahel, tuleks valida siiski Lust. Lustil on mõned kliendid siiski ka nn. omal valikul, mitte üksnes riigi õigusabi korras. Hiobi juurde aga ei lähe ükski endast lugupidav klient vabatahtlikult-

Anonüümne ütles ...

Hiob-Zajob

Anonüümne ütles ...

Mare Lustil ja Hiiobil ei ole sõpru. Neil on ainult parteikaaslased kohtunike seas. Kõigil käharad sabad taga.

Anonüümne ütles ...

Nõuame Grossi tagasi!

Anonüümne ütles ...

hurraa!! hureaa!!

JUSS ON TAGASI KOHVIKUS! KUI POLE ENDAST MIDAGI RÄÄKIDA SIIS TEISTEST IKKA MIDAGI SAAB JA VIHKAMIS OBJEKT NR.1 IKKA HIIOB KES PURUSTAS JUSSIKESE VALEDEMAAILMA.

Anonüümne ütles ...

muide,Juss andis ka tähismaadele vaikimisvande.näis,kas ta eks seda austab. kuuldavasti viimasel istungil " purustati " Hiob täiega. adv. Karina Lõhmuse poolt. kogu kohtumaja ( ringkond) sest susiseb.

kohtusekretär.

Anonüümne ütles ...

Eelmine kommentaar on jälle tõenäoliselt Jussi enda poolt kirjutatud. Eks näe, kui Jussi otsus registrisse ilmub.

Juss võiks ka oma senised võlad advokaadibüroodele ära maksta. Huvitav kas HETA nõude asjas on kohus Jussi suhtes juba lahendi teinud.

Anonüümne ütles ...

Hiob on sadist, kellele tiirane kohtunikuisand lapse tegi ja kogu oma viha selle äpardunud suhte pärast valab ta eelkõige suhtest sündinud lapsele, kõigile teistele lastele, kes riigi õigusabi korras tema juurde jõuavad.

Ta esindab kohtuasjades ka laste huve - riigi poolt neile määratud eestkostjana - õudus kuubis ja kõik teavad seda, aga ükski institutsioon ei võta midagi ette ???? Miks????

Kui ta mõne pere kätte saab, siis läheb selline trall lahti, et vanakurat on ingel selle mooriga võrreldes.

Kord aastas peaksid sellised tüübid kohustuslik psühhiaatrilise ekspertiisi läbima.

Anonüümne ütles ...

Äkki siis eelmine asjatundja ka märgib, mis nime see tiirane kohtunik kandis ning mis sellest Hiob-juuniorist tänaseks saanud on. Sellenimelisi noori juriste on veel: advokaat Triinu Hiob, TTÜ õigusosakonna juht Laur Hiob jt.