reede, 15. jaanuar 2010

Liitun Inno üleskutsega. Kommunistliku partei võim Eestis peab lõppema!

Liitun Inno üleskutsega kukutada võimult Kommunistlik partei = Reformierakond ning teha lõpp Nõukogude Liidu ja selle repressiivaparaadi eksisteerimisele Eesti Vabariigi territooriumil.

Me ei kutsu Teid üles mitte relvi haarama, vaid tõusma julgelt püsti ning avaldama oma arvamust. Kutsume teid üles avama suu, kui teile liiga tehakse. Kutsume teid üles minema appi neile, kellele liiga tehakse. Protestima, kui kellegi Põhiseaduse ja Euroopa Liidu õigusaktidega tagatud inimõigusi riivatakse. Kutsume teid üles julgelt tänavale tulema ja meelt avaldama meelt, kui vaja.

Ärge kartke, et teid meele avaldamise eest kohtu alla anda antakse. Kui vaikime nüüd, siis vaikime igaveseks ja meie lapsed ei anna seda meile kunagi andeks. Hoiame ühte, kaitseme üksteist, seisame teineteise selja taga. Ärme lase kellegi suud sulgeda, kellegi käsi kinni siduda. Näitame nomenklatuurile, et me ei karda. Sest vaid nõnda on võimalik süsteemi murda. Kui näitame, et me ei karda.

Tõstame sõna relva jõu ja vägivalla vastu!

Irja

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma ei viitsi poliitikast lugeda. Kirjutage midagi kellegi eraelust. Mul on vaja meelelahutust!!!

Irja ütles ...

Ei saa, me oleme nüüd kriminaalid, sestap käib edaspidi peaasjalikult kriminaaltango. Selles süüdistage asjaomaseid.

Anonüümne ütles ...

tulen üleskutsega kaasa, kirjutame mittepoliitikast.

juhtus selline ääretult ebaõiglane, ülekohtune ja pisaraist nõretav lugu:
veel enne, kui me epl.ee oma kabelimatsu korraldas, tegid nad id-kaardilugejate loosi. tuli neile oma andmed saata ja oodata, et ehk siis näkkab.

sajal inimesel näkkaski. epl pani välja võitjate nimekirja, http://www.epl.ee/artikkel/485989 aga juurde ei raatsinud kirjutada, kuidas võidu kätte saab, pani lihtsalt "palju õnne!" ja väga, ütleksin tabava, väljendi "aardi"! mis iganes see ka ei tähendaks. ja võitjaid muul viisil kah ei teavitanud. eks see ole ju võitja oma asi oma võit teada saada ja auhinnale järgi minna. ja kui ei tule, siis saab lugejad oma töötajatele jõulupakki panna.

vot selline masuaja loos.

nüüd on nädal möödas ja viimase info järgi on vaid mõned üksikud priisil järel käinud :)

ins aider

Anonüümne ütles ...

Kirjutage pigem algaja juristi suursaavutusest:

Kohus jättis Bäckmani kaebuse rahuldamata

Tallinna halduskohus ei rahuldanud Eestit vaenavate ja stalinistlike avaldustega tuntuks saanud Soome kriminaalõiguse dotsendi Johan Bäckmani kaebust siseminsitri käskkirjadele talle eelmisel kevadel ja suvel Eestisse ajutise sissesõidukeelu kehtestamises.

Kuna kohus Bäckmani kaebust ei rahuldanud, siis peab ta kandma ka vastaspoole kohtukulud, ütles kohtusekretär. Bäckmanil on võimalik kohtuotus Tallinna ringkonnakohtus vaidlustada 30 päeva jooksul, vahendas ERR Uudised.
End Soome antifašistiks nimetav Bäckman ei olnud rahul siseministri mullu 24. aprilli ja 18. augusti käskkirjadega, millega talle kehtestati Eestisse sissesõidukeeld ning tahtis kohtult nende õigusvastasuse tuvastamist. Bäckmanit abistas protsessimisel õigusnõuga kunagine prokurör Irja Tähismaa

Liisu ütles ...

Toetan kahel käel. Arvan sama, et kohati on elu Eestis praegu hullem kui nõuka ajal. Võim räägib õigusriigist, mis on samasugune mull nagu meie majanduskasv. Seadusetus, politsei omavoli ja õigusmõistmise protseduuri aeglus, see masendab. USA-s, Inglismaal enne läbiotsimist, arreteerimist, loetakse ette süüdistatavale õigused. Meil pistetakse ilma süüdistust esitamata pokri, prokurör suudab vaid kahtlustusi esitada. Mis hiljem (aastate pärast) kohtuprotsessis ümber lükatakse.

Anonüümne ütles ...

..easy..easy..võtke pits konjakit ja rahunege maha..ja sebige endale paremad õigusabikliendid...:P

Anonüümne ütles ...

No mis see kesk siis parem on, samasugune punt vanu kommuniste.

Anonüümne ütles ...

Tõstame sõna ja relva kõigi pannkooginäoliste rongaisade ja elatise maksmisest kõrvalehoidmise eest! Ura!

Irja ütles ...

Ja ikkagi - kus on te lõikav sarkasm, sõimajad? Varem panite palju paremalt, nüüd on kuidagi lahja... ja piinlik.

Anonüümne ütles ...

Nojah, maaslamajat ju ei lööda

Anonüümne ütles ...

Kas endine prokurör/jurist Irja üldse Pekkmeest järgmise astme kohtus esindada saab. Irja lubas Pekkmehele, et võidame nagunii, ma tean neid prokuratuuri nõkse. Sittagi. Pekkmänn vist nüüd natuke õnnetu ka, et panuse tolale tegi :)

Anonüümne ütles ...

Tead irja, milles asi?
Juss upitas pullitegemises lati nii kõrgele, et teiste püüdlused kildu rebida tunduvad lihtsalt nii mannetud. Peale neid legendaarseid videojutlusi pole maailm enam endine...

Irja ütles ...

Mina end küll maaslamajana ei tunne. Aga teie hoog on üha väetimaks jäänud. Sarkasmiks on vaja tarkust. Seda teil, nagu näha, pole.

Anonüümne ütles ...

Irja ei talu kaotamist ja kriitikat. Tema viimased kommentaarid on ainult ulgudes: Sarkasmi pole, te olete mannetud kallid kommenteeriad. Kuhu Su oma sarkasm ja teravus nüüd kadunud on?