teisipäev, 19. jaanuar 2010

Mees, saada see praegune Eesti riik putsi!


Väljavõte Ekspressi veebist.

Jüri Pino võtab hästi kokku praeguse Eesti riigi kreedo: Mees, teeni raha ja sure ruttu!

Aga mina ütlen: Mees, saada selline Eesti riik putsi!

Saada putsi see riik, mis sinu õigustest teerulliga üle sõidab, ootab sult ainult tuima nühkimist ja töörügamist, ilma midagi vastu andmata, põhjustades meestel rohke haigestumise ja varajase surma.

Miks sina pead rügama ja kõik ohverdama, kui teised sinu najal lulli löövad ja sulle tänutäheks vaid näkku irvitavad. Kui nagunii on see Eesti, mille eest kord võideldud sai juba maha müüdud ning otsused tehakse kusagil mujal. Kus kohapealsed ässad on lihtlabased kiltrid, kupjad ja aidamehed, kes rahvusliku sousti abil inimesi poolmuidu tööle sunnivad.

Saada putsi, ja tunned, kuidas hakkab kergem.

40 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No nägemist siis!
Ennem putsisaatmist võiks Inno ja Irja kirjeldada oma ideaalset riigikorraldust.

Anonüümne ütles ...

ÜHINEN PEALKIRJAGA TÄIESTI!

Anonüümne ütles ...

ja tõmmake trinidad ja tobagosse koos oma joodikust pinoga, kes end ka varakult hauda ajab ja ikka keegi teine süüdi.
ei saa ju täiskasvanud inimesi pihu peal hoida kui nad end ära tappa tahavad. vaba valik.

Anonüümne ütles ...

Meestel oleks muidugi õige see riik p.utsi saata, kuna demograafiast rääkides - Eestis on noori mehi rohkem kui noori naisi. Ja päris rämedalt. Igale noorele mehele ei jätkugi endaealist naist pere loomiseks, kuna naisi lihtsalt füüsilisel kujul pole nii palju. Tasakaalupunkt on Statistikaameti andmetel vist mingi 32 eluaasta juures.

Kes on demograafias paremini kodus, võiks muidugi seletada, millest tulenevalt meil noori mehi on palju rohkem, kuid ühed kindlad asjad:

1) Noorte naiste välismaa mehele minek on ikka rämedalt massiline, see tekitab Eestis noorte naiste defitsiidi. Eesti pereloomise eas mehed üldiselt tasakaalustamiseks ju rootslannat või sakslannat naiseks ei võta.
2) Poisse sünnib rohkem

Kui linnapildis võib tunduda, et pereloomise eas noori naisi ju on, siis see tuleb sellest, et maal noori naisi pole. Maapiirkonnad uputavad noortest, pereloomise eas üksikutest meestest ja valitseb täielik noorte naiste põud.

Nii et, noored mehed välismaale ja seal naist võtma! Igatahes, seltsimehed! Igatahes!

Anonüümne ütles ...

Mööda paned, Eestis ei jagu naistele mehi, sest naisi sünnib rohkem ja mehed joovad ning töötavad kiiremini hauda ennast.
Vaata oma statistika uuesti üle.. sassi ajad.

Anonüümne ütles ...

Sina Inno võid muidugi kõik p-tsi saata, sest rügad väga kõvasti ja veel ohverdad ka, eesti asja eest võitlemisest rääkimata.
Kes siis veel, kui mitte sina, Inno!
Nii et lase käia!

Anonüümne ütles ...

Kas Leena Hietanen-i juured viivad kusagile venemaale? keegi teab?

Anonüümne ütles ...

"Sina Inno võid muidugi kõik p-tsi saata, sest rügad väga kõvasti ja veel ohverdad ka, eesti asja eest võitlemisest rääkimata.
Kes siis veel, kui mitte sina, Inno!
Nii et lase käia!"

No aga Inno rügaski hullult tööd teha kuni 2005nda aasta lõpuni, maksis hoolikalt makse, oli igati sõnakuulelik, aga mis ei takistanud kohtul edaspidi teda perse vägistamast! Nii et minu arvates Inno protest ebaõiglase süsteemi vastu on rohkem kui õigustatud.

Anonüümne ütles ...

Inno, vasta ikka enda alt, ei ole mõtet anonüümsete alt siin kirjutada... aga jätka siis maksmist... mine tööle ja toeta oma last.

Anonüümne ütles ...

no on rõve pealkiri. täiesti haige inimene kirjutab nii

Anonüümne ütles ...

Sina,urro küll mees ei ole ja laps sa ka ei ole.Kes sa üldse oled?

Anonüümne ütles ...

"Sina Inno võid muidugi kõik p-tsi saata, sest rügad väga kõvasti ja veel ohverdad ka, eesti asja eest võitlemisest rääkimata.
Kes siis veel, kui mitte sina, Inno!
Nii et lase käia!"


Kommentaator 15:41 illustreerib suurepäraselt kõnealust mentaliteeti - et siis õige mees rügab ikka surmani, mitte Inno kombel vaid mingid tühised 10 aastat, nagu mingi viimne looder :))

Anonüümne ütles ...

Pino juba legendiks kujunenud joomises, mis ju enne tedagi tuhandeid eesti mehi enneaegu hauda ajand, on ka muidugi süüdi Eesti riik mis siis et alustas sügaval vene ajal). Aga töölt lahti sai viimati sellepärast, et ajas kolleegidele mõeldud meilid purjuspäi sagamini... ülemusele läks see, mis ei pidand minema. Nüüd peab vaeseks ennast juhutöödest elatama, et veel veel varem (janusse) surra. Aga seda teavad Pino kohta ka kõik, et olgu või janusurm silme ees, Kesknädalasse tema igatahes kirjutama ei hakkakas.
Nii et Inno võiks rohkem vaadata, kellele viitab (viimase aja juba krooniline häda).

Anonüümne ütles ...

Inno 16:23, kuule ära jah naeruväärista ennast niimoodi. Nirtitamise-ingriditamisega võid ka hinge tõmmata.

Anonüümne ütles ...

Mööda paned, Eestis ei jagu naistele mehi, sest naisi sünnib rohkem ja mehed joovad ning töötavad kiiremini hauda ennast.
Vaata oma statistika uuesti üle.. sassi ajad.


Sa räägid teemal, mida sa ei valda. Kui ise ei oska Statistikaameti andmebaase kasutada, siis esita küsimus Statistikaametile. Ehk vastavad.

See, et Eestis on noori, pereloomise eas mehi rohkem ja tasakaalupunkt tuleb alles mingi 32 eluaasta paiku, see on RAUDKINDEL FAKT.

Kui vähe sa teemat jagad, siis kõige parem näide on lauslollus teemal, kuidas naisi sünnib rohkem. Kuule, joo vähem. Hullemat iba annab välja mõelda. :)

Noorte meeste autoga surnukssõitmised on piisk meres ning ei muuda üldist olukorda. Tegelikult neid õnnetusi ei ole nii palju, kui arvestad rahvaarvu ja seda, et iga tõsisem avarii on kohe lehes.

See on pesuehtne MÜÜT, et Eestis on meestepõud. On jah meestepõud, kuid 40+, veel rohkem 50+, no ja loomulikult täielik põud on 60+ vanuses. Noorte meeste seas pole mingit meestepõuda, vaid on meesteuputus, ülejääk.

Bla-bla, Eestis on 100 000 naist rohkem. Kõik oleme kuulnud seda lööklauset. On jah 100 000 rohkem, kuid mis vanuseklassis? Pensionäridest mammidele on jah meestepõud. Füüsilisel kujul on Eestis noori, pereloomise eas naisi vähem kui mehi. Keskeas hakkavad meeste read tublisti hõrenema, kuid noori, pereloomise eas mehi - need on ülejäägis ning igale ei jätkugi naist.

Muidugi lahenduseks oleks osadel 20-30 aastastel meestel võtta endale 40+ naine.

Ühesõnaga, ärge ajage iba teemal, mida ei valda. Kõigepealt võiks ennast statistiliste faktidega kurssi viia. Eestis on noori pereloomise eas mehi rohkem. On noorte meeste uputus ja pereloomise eas naiste defitsiit.

Kui oma silm seda tutvusringkonna peal vaadates ei usu, siis tuleb arvestada, et Eesti pole ainult Tallinn ja Tartu. Ka maapiirkondades elavad eesti mehed ning vot seal on noorte, üksikute meeste uputus, mis tasakaalustab linnadesse kõrghariduse + töö järgi läinud noorte naiste hulka. Eks paljud-paljud noored naised ei taha lihtsalt maal elada, linnasära on palju glamuursem.

Sellised lood on siis Eestis selle demograafiaga.

Homosid või vangis istuvaid mehi pole mõtet mainida. Nendega on arvestatud. Irw, võrdleme siis, kui paljud mehed on homod sellega, kui paljud naised võtavad välismaa mehe. Tasakaalustab ära või? Aga vangid? Tasakaalustab?

Inimesed võiks ennast kurssi viia reaalse demograafilise seisuga Eestis ning lõpetada selle kuradi viltuse müüdi korrutamise, kuidas Eestis on meestepõud ja 100 000 naist rohkem. Meestepõud on küll - keskealiste seas algab ja kõrgeealiste hulgas on tõsine põud. Noorte, pereloomise eas inimeste arvestuses on meesteuputus ja naistepõud.

Anonüümne ütles ...

Haiti pileteid pidi olema odavalt saada, Inno ja Irja, rutake!

Anonüümne ütles ...

Inno, kas iga p2ev oled sitas tujus, v6i mahub vahele m6ni helgem hetk ka?

Varsti on sedasi sul n2rvid l2bi.

Ise krutid ennast ja suristad oma klemme kokku iga asja peale.

Kaua sa vastu kavatsed pidada?

Anonüümne ütles ...

Ega ilma Irjata kaua ei peaks enam.

Anonüümne ütles ...

Pazoorlased, Nashid ja Blackmanid ei suuda seda filmi vist ikkagi peatada ....

This just in!

Sent: 1/14/2010 7:58:33 P.M. Eastern Standard Time
Subj: FW: SAVE THE DATE: "The Soviet Story" and director Edvins Snore to feature on


The writer and director of “The Soviet Story”, Edvins Snore, is scheduled to be interviewed on a special edition of the Fox News Channel’s Glenn Beck Show on Friday, January 22, 2010 at 5:00 PM EST.



The program will also include highlights from his acclaimed and award-winning documentary film.



Details about the program will soon appear on http://www.glennbeck.com/content/tv/ (*)



“The Soviet Story” has already been screened on national TV in 10 European countries as well as on commercial TV in Israel, with screenings to follow in Asia and Australia during 2010. The film is currently also being aired by public broadcasting television stations in the United States.



The director Edvins Snore will also be visiting Washington D.C. the week of January 25, 2010, appearing at the National Press Club in their “Afternoon Newsmaker” series.



“The Soviet Story” is available on DVD. The 1st edition DVD, released in March 2009, includes subtitles in 15 languages (Czech, Estonian, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Latvian, Lithuanian, Polish, Portuguese (Brazil), Russian, Spanish, Swedish and Ukrainian).



A 2nd edition DVD, due for release January 25, 2010, will bring the total languages to 30, including: Belarusian, Bulgarian, Chinese (Simplified & Traditional), Danish, Dutch, Georgian, Japanese, Norwegian, Portuguese (Portugal), Romanian, Serbian, Slovenian, Turkish, and Vietnamese.



The DVD is now also available for purchase at www.amazon.com.



For more information about the film please visit www.sovietstory.com.

Inno ütles ...

See on nõuanne meestele, ja ma olen kindel, et see aitab.

Anonüümne ütles ...

Mis n6uanne see siis ikkagi on? Hakka paadialuseks? Mine m6ne blondiini kulule elama? Mis see s6num siis ikkagi on? Vabandan, ma olen suht aeglase arusaamisega inimene. Palun selgita pikemalt ja tee mulle lollile puust ja punasest ette.


Ma tahan ju ka kaua elada. Inimene ikkagi nagu.

Anonüümne ütles ...

:D huvitav kes räägib Innoga niimoodi ropult Inno peas? "Mees, saada see praegune riik putsi!" ... Hääled ja sundused Inno peas ja sees... muideks see on nagu suitsetamsega, järjest väiksem puhkepaus jäetakse ja siis jälle hääl Inno peas "Mees, saada see praegune riik putsi!" ... jahh.

Anonüümne ütles ...

17:22 innole, aitab jah, aga ainult nautekeseks ajaks.

Anonüümne ütles ...

17:22 Innole "natukeseks ajaks", tähed läksid sassi., kuid kui see ka enam ei aita,, nohh eks siis hääl peas ütleb mis siis edasi aitab, tegelikult ette pole samas ka mõtet põdeda tõesti.

Anonüümne ütles ...

vahepeal ma vaatasin et aitas pärishästi rohkelt enda postituste kommenteerimine anonüümsena :D

Inno ütles ...

Mõnel siin paranoia päris kaugele arenenud, ma vaatan. Inno siin ja Inno seal, Irjast rääkimata. Mine hinga ise vähe sõõm värsket õhku vahelduseks.

Anonüümne ütles ...

miks mitte viisakalt ja vittu saata. mis on vitu ja putsi vahe..? puts on vana ja haisev vitt. teil pole enam mingit lugupidamist ensvl vastu

Anonüümne ütles ...

Kuna saatsid terve Eesti riigi p..i, siis saatsid sellega ka oma leivaisa Savisaare, sest Savilinn on ju osake Eesti riigist...

Teie talendi tulihingeline austaja

Anonüümne ütles ...

Nurgaadvokaat Irjale enda harimiseks: http://www.riigikohus.ee/?id=11&tekst=RK/3-2-1-152-09

Riigikohus leiab, et vastu inimese tahet on keelatud temast tehtud jäädvustusi avaldada. Kohe tuleb meelde Tüdrukute klubi kaanepilt.

Anonüümne ütles ...

MINGID VAINU TSURKAD JA INGRIDI TSUHNAAD ON SIIN JÄLLE KOMMIMAS JA INNOT JA IRJAT SÕIMAMAS?!
NUH JÄTKAKE. VAIKIV SELTSKOND TOETAB PIGEM BLOGI PEREMEHI, KUI SEDA ENNAST TÄIS JOODIKUST HARAKAT, INGRIDIT JA VÕIMUL OLEVAID PURSUISID.


SIEG HAIL!

Anonüümne ütles ...

http://www.riigikohus.ee/?id=11&tekst=RK/3-2-1-152-09

Anonüümne ütles ...

Villu Tammeri hagi AS-i TV 3 vastu mittevaralise kahju hüvitamiseks ja alternatiivselt põhiõiguste rikkumise tuvastamiseks

Sa tee endale selgeks, mida selle otsusega mõeldi. See otsus on ikkagi mõeldud televisiooni ja kirjutava pressi jaoks. Blogisid see ei puuduta.

Ja pealegi avaliku huvi puhul on ikkagi lubatud avaldada, isegi kui pildistatav või filmitav pole nõus.

Nii, et tegelikult muutub selle otsusega väga vähe.
Võsa Pets võib edasi tegutseda ning Reporter kah, oma debiilsete uudistega loomapiinajatest, kuna kohtu silmis oleks see AVALIK HUVI!

Anonüümne ütles ...

Inno,kas sinu nägemus meesterahvana elust enesest on seline,nagu sa ühes varasemas postituses oled kiitnud,et Soomes paljudes peredes on mehe roll peres{ju ka riigis}diivanil õllet libistada ja naine käib leiba {riiki} teenimas? MIS SUL VIGA ON?

Irja ütles ...

To 20:37 - see ei kehti avaliku elu tegelaste puhul, ka AKI (andmekaitse) on samal seisukohal.

Avaliku elu tegelaste kaebused on jäetud rahuldamata, samas kui tavaliste inimeste fotosid jms ei tohi tõesti loata avaldada.

Irja ütles ...

Kui "nurgaadvokaati" ei usu, küsige Andmekaitsest järgi

Edmund ütles ...

Aga Irja, mis saab siis, kui keegi avaldab ütleme romaani litsidest ja prostituutidest ja kasutab esikaanefotona siukse hooratüdruku näitena no ütleme sedasama sinu roosat glamuuripilti, kas see tähendab, et autoril on õigus sinu fotot kasutada või ei?

Anonüümne ütles ...

mine putsi, eesti riik!

ken taur

Anonüümne ütles ...

Muidugi on õigus, Erkki, sest esiteks on see nagunii litsi pilt, teiseks on olemas avalik huvi, mis Türjosid ainult rõõmustab, kolmandaks panevad Türjod oma blogisse üles kõiki pilte, mida tahavad ja ütlevad selle peale, et blogi on ilukirjandus ja tohib küll ja samamoodi on raamat litsidest ilukirjandus, nii et võid küll seda roosat litsipilti kasutada, Erkki.
Advokaat Nurk, Irja kolleeg

Irja ütles ...

Kui tal on sellele autoriõigus, siis miks mitte. Mina kabama ei hakkaks. Ehk esitaks hagi, et müügirahadest osa mulle - seda võinuks, muide, ka Ingrid teha, mitte hakata müüki torpedeerima.

Anonüümne ütles ...

Kuidas siis Ingrid ikkagi oleks saand midagi nõuda, see ei olnud ju teie jutu järgi üldse tema pilt.

Irv. Proovite JOKKI teha? NIce try.