kolmapäev, 6. jaanuar 2010

Mihkel Kärmas on maa peale tagasi tulnud

Eesti Ekspressi ajakirjanik Mihkel Kärmas, kes haltuura korras ka ETV Pealtnägijat juhatab, on palmioksalt maa peale tagasi tulnud ning tegi täna juba päris OK loo ametnike järjekordsest vägivallatembust kodaniku kallal. Kus siis Märt Vooglaiu naist Riinat taheti sunniviisiliselt toimetada ametniku juurde selle eest, et rohi oli niitmata. Seejuures oli politsei tuleku hetkeks rohi juba niidetud, ent Rae valla keskkonnaametnik Peeter Liinsoo otsustas ikkagi kasutada kõige karmimaid jõuvõtteid, väites, et ei mäleta telefonikõnet, kus talle rohu niitmisest teada anti.

Möödunud aastal tantsis Kärmas samasuguse juhtumi puhul minu enda peal, kui ametnikud algatasid käesoleva blogi tõttu minu suhtes väärteomenetluse ja marssisid politseieskordi saatel minu magamistuppa ning otsisid kodu läbi. Veidi aega varem oli Kärmas peedistanud vabadusvõitlejat Vello Väärtnõud, kelle koju saabus lausa K-Komando, terve bussitäis hambuni relvastatud eriüksuse politseinikke, otsides üht kanepipuru pakikest. Selle peale tembeldas Kärmas Väärtnõu narkotalunikuks ja kui Väärtnõu selle peale protesti tõstis, siis ähvardas ajakirjanik teda veel karmimate "meetmetega".

Igal juhul jaksu Kärmasele tema uues ametis võitluses ametnike omavoliga.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

EGA JAHH, SEE NARKOTALUNIKUKS NIMETAMINE OLI KÜLL SUUR SIGADUS VELLO VÄÄRTNÕULE MIHKEL KÄRMASE POOLT!
JA POLE SIIANI MINGIT VABANDUST KUULNUD ANTUD LOOS.

Anonüümne ütles ...

jah,innu,asjalik kommentaar!!!

Anonüümne ütles ...

Postimees rehitseb ka kommentaare vägagi innukalt viimasel ajal.

Panin suht süütu kommentaari loo "Reisijad küsivad Estonian Airilt agaralt hilinemishüvitist" alla:
http://www.tarbija24.ee/?id=208527

Kommentaar kõlas järgmiselt: "Need, kes Estonian Airiga lendavad, peavad küll oma vaimse tervise peale päris vihased olema. Paslikum nimi oleks Kilplandian Air või Bananian Air."

Vaatasin, et seal oli teisi kriitilisi kommentaare ka kadunud.

Anonüümne ütles ...

Sry, siiski mu kommentaar on alles Postimehes, aga tundub, et mõned teised on küll haihtund...

Anonüümne ütles ...

Nõuka aeg hakkab tagasi tulema!
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=361362
sulipoiss

Anonüümne ütles ...

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/err-agar-keskkonnaametnik-saatis-miljonariprouale-niitmata-rohu-parast-politsei-kallale.d?id=28339657&l=fplead

Anonüümne ütles ...

Haapsalu reformikad tegid tehingu!
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/err-laanemaa-haigla-ostis-muudud-maja-kallimalt-tagasi.d?id=28336809
oravapoiss

Anonüümne ütles ...

Tahaks lugeda Haavli Liisu tänasest kohtuistungist midagigi!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Jussike sai ka vist täna lahti?

Anonüümne ütles ...

Pohhui need hälvikud Haavel ja Gross, laupäeval kell 19:45 on TV14 vahendusel lihtsurelikel võimalik näha väsimatult Suremata Kuulsuse poole kõndiva algaja filmikeenjuse Peeter Võsa debüütfilmišedöövrit "Toompea Sündroom"! 200 000 krooni maksumaksja raha eest soperdatud paska on mul juba olnud ebaõnn lugeda, kaks korda kallim meistriteos peaks ka vähemalt kaks korda parem olema? Saame näha.

Irja ütles ...

Mina ei teadnud Haavli tänasest istungist midagist, teinekord andke ikka varem teada. Juhan saab välja 8ndal minu teada.

Anonüümne ütles ...

Irjakene, kallikene, sellest sullerkolmikust kuulsin mina täna Elmari raadio uudistest.

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Miks kohalike oligarhide jaoks seadused ei kehti? On ju teie lemmikerakonnast, inno ja irja, mitmed tegelased kõigi nähes käeraudades ära viidud, kuigi nende suhtes on alles kahtlused, mis hiljem kuidagi kohtus tõestust ei leia. Miks miljonäriprouake siis seaduste eiramise eest karistuseta peab jääma? Mina näen selles loos poliitilist tagapõhja.