reede, 15. jaanuar 2010

Näksipi kaardivägi laiendab haaret


Väljavõte Delfi veebist.

No comments.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

irja, õpi luuletama

Anonüümne ütles ...

Huvitav, kas Ansip isiklikult peaks minema ja neile tegelastele selgeks tegema, et palun, poisid, no palun minge mõnda kodutute öömajja, mis ju täiesti olemas; jah, poisid, seal tõesti ei tohi juua ja see tähendab teile selle vabaduse piiramist, mida te siin telgis naudite, aga no poisid, äkki ikka lähete öömajja...

Inno ütles ...

Loomulikult. Kui ta ei suuda korraldada nii, et teised seda teevad. Tema juhib Eestit ja on vastutav kõige eest, mis Eestis toimub. Iga kodutu ja surma eest.

Anonüümne ütles ...

Hm... ise muudkui väidad, et igaühel peab olema isegi jubedas Eestis õigus otsustada, kellega ja kus ta elab, mida ja kui palju ütleb ja kirjutab, töötab või ei tööta jne. lausa võitled nende õiguste eest. Miks siis neil sellidel pole õigust oma telgis edasi juua, miks peab Ansip korraldama nende sundteisaldamise kodutute öömaja katuse alla? Äkki lähete teete nendega vahva video, las vennad räägivad, miks nad eelistavad talvel telgis elamist.

Anonüümne ütles ...

Irja, täitsa sobiv luuletus... Ärapanijasse, näiteks. Ma kujutan juba ette, kuidas seda iba Juur ja Oja mõnuga deklameerivad :)))) Pane edasi!

Anonüümne ütles ...

Ühest asjast ei saa aru - need kodutud elavad telgis ju Mustamäel, mis teatavasti pealinna linnaosa. Vanasti käis ikka nii et iga vald pidi oma vallavaestega hakkama saama... Ja kodutute probleem on tegelt kõige karjuvam just Tallinnas. Kui teised omavalitsused saavad oma probleemsetega paremini hakkama, siis mis takistab pealinna? Ja seletage mulle, lollile, kuidas peaks peaminister lahendama ühe omavalitsuse probleeme?

Anonüümne ütles ...

Kusjuures kui uskuda Talina abilinnapead Merike Martinsoni (ja miks me ei peaks üht aulikku keskerakondlast uskuma), kes väga armastab igal pool esineda, siis ON kõigil kodututel võimalik katuse alla sooja saada. Kasvõi madratsi peale, aga parem ju ikka kui lumehang. Ja seegi on kõigile teada, et juua neis öömajades-varjupaikades ei tohi. Nii et vaba inimene vabal maal ise otsustab, kas viin hanges või (ajutine) kainus katuse all.

Anonüümne ütles ...

Irja, mulle Su luuletus meeldis, on selline haikulike sugemetega...

iluspoiss