reede, 26. veebruar 2010

Rahvuslaste pikett Tartu kesklinnas: Lenini kuju teisaldaja kõne



Video vaatamiseks klikka pildil või järgneval lingil: http://www.youtube.com/watch?v=SkmlSqcV798.

Lenini kuju teisaldaja kõne Tartus 24.02.2010 toimunud rahvuslaste piketil.

8 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

http://www.reporter.ee/2009/04/30/leiutaja-lembit-pani-oma-puugaasi-mosse-leekima/

Isegi neegrid dzunglis on taganud endile elektri tasuta:
http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/07%20Press/Press.html
http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/01%20POD


Kui juba neegrid suudavad tagada endile elektri tasuta siis küllap ka ajupestud Eestlased saavad sellega hakkama.Paraku on nii,et Eestlased on ajupestud ja neile peab puust ette tegema ja punaseks värvima ja siis nad ikka ei saa aru...
Neegrid dzunglis on ses suhtes taibukamad.

TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND...
TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE...
TÄNU TASUTA ELEKTRILE SAAB TÖÖD KÕIGILE...
TÄNU TASUTA ELEKTRILE SAAB TÄIDETUD LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD...
http://www.scoraigwind.com/

http://www.scoraigwind.com/

http://www.scoraigwind.com/

Anonüümne ütles ...

* Ühissõidukite liiklus Tallinnas jääb üha hõredamaks
* Ühissõidukite liiklus Tallinnas hõreneb ja hõreneb...

inno, mis toimub?! miks sa ei käsitle siin blogis ühistranspordiga seotud sigatsemisi tallinna võimurite poolt? kõigepealt tõsteti bussipiletite hindasid, nüüd korjatakse veel busse-trolle-tramme ka vähemaks.

linnavalitsus praegu konkreetselt töötab ju vastu valitsuse ja ansipi püüdlustele riik majanduskriisist välja tõmmata. esiteks tehakse inimestele tööle jõudmine võimalikult kalliks ja teiseks (nagu sellest veel vähe oleks) korjatakse veel ühistransporti vähemaks, et tekiks suurem oht, et inimesed jäävad tööle hiljaks ja saavad seetõttu hundipassi. mulle jääb küll selline mulje, et savisaar ja vitsut püüavad ansipi jalgealust alt ära lüüa ja teha peaministri elu võimalikult keeruliseks arvestamata seejuures, et ohvriteks jäävad tegelikult kümned tuhanded tallinlased, kellel lihtsalt ei jagu enam raha bussipiletite jaoks, et hommikuti tööle sõita.

palun kirjuta oma blogis sellest ühistranspordi teemast lõpuks (kaua ma siin paluma pean? millal sa võtad lõpuks kuulda oma lugejate häält?) ja pane üles ka see küsitlus kus inimesed saavad hääletada kas tallinna praegune linnavalitsus on kari mölakaid või mitte. oleks ju huvitav teada, kuidas siinse blogi lugejad suhtuvad pealinna praegustesse võimuritesse.

murelik tallinlane :(

Anonüümne ütles ...

Seoses elektriaktsiisi tõusuga 1. märtsist palub Eesti Energia kõigil klientidel esitada elektriarvesti näit 28. veebruari seisuga hiljemalt 7. märtsiks. Selleks ajaks esitatud näidu alusel koostatakse kliendile arve 28. veebruarini kehtiva aktsiisimääraga.
Juhul, kui näit jääb esitamata, tuleb ka enne 1. märtsi tarbitud elektrienergia eest tasuda uue aktsiisimäära alusel, mis on käibemaksuta kaks senti kilovatt-tunni kohta senisest suurem.
Vastavalt alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse muudatusele on elektriaktsiisi määr 1. märtsist käibemaksuta seitse senti kilovatt-tunnist praeguse viie sendi asemel. Samuti tõusevad 1. märtsist võrgutasud 1,5 protsenti, sellest on Eesti Energia oma kliente varem teavitanud.

Sähkömies

Anonüümne ütles ...

Кальювеэ: правительство вздувает цены на электричество

Проводимая нынешним правительством энергетическая политика приводит к росту тарифов на электроэнергию, считает депутат Рийгикогу Лембит Кальювеэ.

По словам Кальювеэ, еще три года назад домашний потребитель платил за киловатт-час электроэнергии не более 1 кроны, к сегодняшнему дню тарифы выросли примерно в полтора раза - до 1,50 кроны. По мнению Калювеэ, особенно болезненно такой рост тарифов бьет по потребителю в нынешние тяжелые времена.

Руководитель государственного предприятия Eesti Energia Сандор Лийве в недавнем интервью газете Äripäev сообщил, что в ближайшее время ожидается еще большее повышение тарифов.

Центристкая фракция направила министру экономики и коммуникаций Юхану Партсу запрос, в котором в числе прочего интересуется, намерено ли правительство предпринятьт какие-то меры для стабилизации цен на электроэнергию.

Anonüümne ütles ...

Aa miks bussid ometi tasuta elektriga ei sõida, ah? Piisab ainult sellest, kui busside katusele elektripropellerid kinnitada, et savisaar neid võtku!

masenduses kesklinlane :(((

Anonüümne ütles ...

Paistab, et ka Teisaldaja kõne erutab tohutuid inimmasse.
Ja küll on kahju, et Prohvet Priscilla on surnud, muidu oleks tema ka saanud kohale kutsuda. Paljasjalgsest Tõnissonist rääkimata...

Anonüümne ütles ...

Hullumaja Puhvet
Paju Teemaja
Tähekeste Tshainaja
Electricity Cafe
Bussijaama püstijalabaar
ULAaadaplats

iluspoiss

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

26 veebruar 2010 18:16
Ilusapoisipubi