pühapäev, 7. veebruar 2010

Reformi kepiloomad II

Kui järgi mõtlesin, tulid mõned veel meelde:

14. Jänes Laine - paneb nagu jänes, mis sai saatuslikuks ka tema abielule Jänes Viljariga, kes ei suutnud sellist suurt panemist välja kannatada;

15. Robert Antropov - tuntud ka kui Pano-Robi, paneb võidu Igor Grjääääziniga; vahel on Robi peal ja Igoruška all ning vahel Igoruška peal ja Robi all;

16. Hannes Astok - reformi esipano Tartus, edestades napilt Urmas Kruuste ja Näinar Seli;

17. Näinar Seli - omab Tartus kõiki, mistõttu võib ka kõiki panna; on oma lemmikpanod linnavalitsusse sokutanud;

18. Ivi Eenmaa - oli enne suur panija, aga elu jooksul ära joodud alko tegi oma töö ja nüüd enam suurt ei pane;

19. Raivo Järvi - Onu Pano; on sellise näoga, et tahaks väga panna, aga ei saa (kuri naine?);

20. Jaanus Rahumägi - ühendan-meeldiva-kasulikuga-panija; pani Reformi reklaamiasjadega tegelenud tädi.

Nimekiri jätkub, kui midagi jälle meelde tuleb. Kui teile midagi meelde tuleb, siis pange aga kirja. See on  ajalugu ning ajalugu on lubatud alati ümber kirjutada, ajalugu selleks ongi.

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno, need on ju kõik VANAD inimesed! Mis panemisest sa siin räägid, idikas. Harrastad mingit gerondi seksi?

What gives?

Kus in IRJA vitupildid? Enne kui ta vanaks jääb, siis ei taha enam vaadata, isegi kui peale maksaksite.

Tõstke oma saidi populaarsust. Näidake skinni!

Anonüümne ütles ...

Kas te olete KADEDAD?
Kas enda libiido on ära kulutatud ja nüüd teete uue kannapöörde ja hakate moralitsideks?
mjaa, selle peale andis ikka tulla.

Irja ütles ...

Since when olen ma inno?

Ma pole nii edev, et omaenda v..pilte eksponeerida sooviks. Ja mis nüüd mina, ma olen nii tagasihoidlik inimene, aga Ago ja Andrus on ju seleebritid!

Ja muidugi, me oleme kadedad. Kõige ja kõigi peale irrrrmus kadedad, seepärast peamegi blogi.

Anonüümne ütles ...

Ah, et sa ei olegi edev ja sulle ei meeldi kiita saada?

Anonüümne ütles ...

Ats ütleb: ona Raivo on õnneks osaliselt üle saanud oma eelmise naise traagilisest surmast, kuid ta psüühikale on see laks jälje jätnud. Praegu on ta kahjuks masendunud reformist, kes püüab rumala jutuga edasi jääda Riigikogusse.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

No tore on jah...parem kui peavoolu meedia ajupesu...aga mida see sulle annab? Mida see annab Eesti rahvusele?
Ma ikka veel usun,et te Irja ja Inno olete õigluse ja hea poolel,ning võitlete kurjuse vastu aga te ei saa aru seda asja,et tuleb pühenduda tehnikale sest tehnika on viinud elu edasi aga mitte inimsuhted ja religioon...
Kas teile läheb korda see,et Eesti külad on tühjad ja maalapsed on küüditatud väljamaale?
Kas teile läheb korda,et meie inteligents s.o. ülikoolide vilistlased deporteeritakse väljamaael?
Kas teile läheb korda,et meil ei kehti tootmispõhine teadus?
jne.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, mida need anonüümsed kommentaarised õelutsejad siis teevad, kui I&I blogimise lõpetavad? Ükskord nad teevad seda kindlasti, sest igal asjal on algus ja ots.

Siis kas hakatakse jälle nende postkasti jolle sokutama? Peaksite kohe suurema postkasti peale mõtlema, sellise, millel oleks ka loputuskast.

ein Mensch ütles ...

Tähelepanu, tähelepanu!

Internetitsensuur hakkab hambaid näitama, Uue Maailmakorra vastased saidid nagu www.infowars.com ja www.prisonplanet.com, mitmes riigis, nagu Austraalis, Uus-Meremaa, Itaalia Ja Hiina blokeeritud!

http://www.youtube.com/watch?v=HDwsslGcC4w

ein Mensch ütles ...

Elekter, ma arvan et I6I on siiralt tõe ja õiguse eest väljas, aga nad on samamoodi ajupestud ülikoolides omakorda rahvale ajupesu tegema. Mis on ajakirjanduse ülesanne, hoida inimesi maatriksis.

Panna neid uskuma, nagu oleks käesolev ühiskonnakorraldus vaatamata oma puudustele edumeelsem võimalikest.

Uimastama rahvast pealiskaudse ja madalatasemelise meelelahutuse uduga. Olla võimu truu sülekoer.

Sellest kõigest ärkamine võtab aega, vaadake või paari aasta taguseid sissekandeid ja kui kaugele ollakse jõutud.

Ei saa hüpata ajast ette...:)

Anonüümne ütles ...

Aga tahaks kuulda vanade ja vananevate kesikute kepiloomi ja panijaid,teised mind ei huvita ega huvita ka kedagi teist!Kas Edgar paneb Moonikat või vanus käsib seda asja juba tagurpidi ajada?Kas teil seal grupipanemist ka harrastatakse ja kas pärast panemist piimakisselli ka lürbitakse?

Anonüümne ütles ...

ja nüüd vastab Inno, et oh, Keski kepiloomadest ja nende tegevusest on nii palju kirjutatud ja kirjutatakse edasi kogu aeg ja seda teevad kõik väljaanded, ja nemad siis vahelduseks kirjutavad teistest ka, aga et no muidugi kirjutab teistest ka Kesknädal, mida nüüd saab lugeda ka inglise keeles jne.
Aga niimoodi teatab justnimelt Inno, sest see on tema stammvastus. Irjal on omad lemmiklaused, aga viimasel ajal ta kuidagi vaikne. Eks vist paneb rohkem luuletamisele rõhku.

Anonüümne ütles ...

Türa persse ja pussnuga silma...

Irja ütles ...

ma olen edev ja mulle meeldib kiita saada

Irja ütles ...

Ei tea tõesti, millega see irja küll viimasel ajal tegeleda võib? Viimati räägiti, et olla Edgari käest Tallinna linna korteri saanud. Sel aastal loodab vist autot saada. Raha tal ju enam pole, kõik miljoonid on tuulde pillutanud, mis ameerika sugulased raske töö ja vaevaga kokku kraapisid.

Anonüümne ütles ...

No aga miks Tallinna linn ei võiks Irjale korterit anda? Tallinn ju hoolib kõigist. Näh, Iru sotsiaalmajja andis korteri ka Maimu Milvi Loidile, kellel polnud kusagil elada, sest kõik need majad, mille "minia" Liis Haavel vanakestelt Milvi-tädi pojakese Vello Loidi juhendamisel välja pettis, läksid küll Milvi-tädi nimele, aga kuri ilm ja juistiitsmaffia sundisid need kohe ruttu-ruttu edasi müüma, nii et lõpuks jäid Milvi-tädile jälle tühjad pihud. Aga ega siis vanainimest tänavale saa jätta ja kus häda kõige suurem, seal Tallinna linn ikka kõige lähem. Ja mispoolest siis Irja halvem on, seda enam, et tee Iru sotsiaalmajja ammu selge juba ajast, kui seal Milvi-tädiga halearmsaid videolookesi tegemas käis.

jevlampi ütles ...

Kuulge, mis keski kepiloomadest te räägite? Ainsad kepikad on Märdi silma all tsölibaati pidav tõesti tagasihoidlik (isegi nime ei mäleta)noorpoliitik ja Ksenja Balta. Noh, ehk on veel mõni. Aga, nagu öeldud, on kõik suutnud oma põllekesed puhtad hoida! Kui keegi erutub sellest, kuidas Edgar Moonikat tõstab, siis mulle küll tundub, et püknikute maadlus ei ole just erline silmanuumamine...

Irja ütles ...

Miks Tallinn ei võiks anda Irja Tähismaale korterit? Miks Tallinn ei võiks anda Irja Tähismaale korterit? Miks Tallinn ei võiks anda Irja Tähismaale korterit, õujee!

Anonüümne ütles ...

"Kui järele mõtlesin, tulid mõned veel meelde..."
Kas sa oled nende kõigiga keppinud, et nii täpselt tead?