esmaspäev, 8. veebruar 2010

Väljapressijad said teenetemärgi

Väljavõte Uus Eesti veebist.

Üks meenutus möödunud aastast, kus vabadussamba ehitajatest väljapressijad said kaitseminister Jaak Aaviksoolt teenetemärgid. Mille eest? Et eesti rahvalt kehva töö eest miljoneid välja pressisid? Tekib küsimus, kas Aaviksoo on täielik idioot või erakordselt küüniline aferist.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

aferist

Anonüümne ütles ...

1 variant veel:
lihtsalt jobu

mk ütles ...

Onu aaviksoo pensioonisammas.

Anonüümne ütles ...

Millele tugineb väljapressija Inksu

KarS § 169: „Vanema kuritahtliku kõrvalehoidumise eest oma nooremale kui kaheksateistaastasele lapsele või täisealiseks saanud, kuid abi vajavale töövõimetule lapsele kohtu poolt väljamõistetud igakuise elatusraha maksmisest - karistatakse rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega.“.

Anonüümne ütles ...

diletant-korruptant, aferist-karjerist, afganistani-agressor, ristisamba-apologeet, füüsik-kloun aaviksoo

Anonüümne ütles ...

Vabadussõja võidusamba epopöa näitab, et suure tõenäosusega on tegemist päris suure summa kantimisega arvatavasti IRL-i 2011.a. valimiskassasse ja kas ainult...?
Kuidas muidu seletada asjaolu, et riigihanke tulemusena sõlmitud hankelepinguga kindlaksmääratud trahvisumma, vähendatakse tööde vastuvõtu aktiga? Allhankijate töö eest VASTUTAB peatöövõtja! Pealegi puudub riigihangete seaduses selline asi, nagu otstarbekuse kaalutlus allhankijate suhtes

jevlampi ütles ...

Avaldage selle mureliku tallinlase ip notšnoi dozoori poistele. Las ta elu olla siis tõesti ebamugav