esmaspäev, 1. märts 2010

Eesti- korrumpeerunud kohtunike maa/ Estonia - land of corrupt judges

Eestist on saanud korrumpeerunud kohtunike maa, kus 214st kohtunikust istub korruptsiooni eest kinni 8/Estonia has become a land of corrupt judges, whereas 8 judges out of 214 have been imprisoned due to corruption.

Ja see on jäämäe veepealne osa/ And this is the tip of an iceberg.

Saabus ka selline tagasiside selle "suursündmuse" kohta:

aga kui 214 kohtunikust istub kinni kaheksa, siis selle suhtarvuga oleme maailmas esimene - oleme maailma esimene riik - mitte esimese viie seas.

kas keegi kujutaks ette, et 200st õpetajast kuus tuleks vangimajja saata või 200st arstist - pättide osakaal kohtunike hulgas on erakordne ja justiitsministril oleks ammu aeg olnud tagasi astuda.

9 kommentaari:

Unknown ütles ...

http://www.upload.ee/image/421459/aaviksoo-icedick.jpg

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja, te olete Eestis mittekeegid, nii et lõpetage oma rahvusvaheline plära! / Inno & Irja, you are nobodies in Estonia, so please just shut up!

Ütleb üks eestlane / Says one Estonian

Anonüümne ütles ...

tegin siin väikest statistikat. olen ligikaudu kuu aja jooksul esitanud oma soovipalvet, et inno:
a) käsitleks ühistranspordi piletihindade tõstmist pealinnas mis leidis aset veebruari algul (hiljem on kuu aja jooksul olukord veelgi mornimaks läinud ning lisaks piletihindade tõstmisele on ette nähtud ka ühistranspordi liikluse harvendamine);
b) paneks blogi vasakusse serva küsitluse kus saaks hääletada, kas tallinna praegune linnavalitsus, kes ühistransporti suretab, on kari mölakaid või mitte;

* esimest korda kirjutasin oma murest tallinna ühistranspordi pärast sissekande "Eesti töötu, naerata, Financial Times kiidab sind" all 31. jaanuaril.
* seejärel olen iga sissekande all inno tähelepanu juhtinud sellele, et tallinnas võimulolevate poliitikute sammud väärivad kriitikat ning soovinud, et inno siin blogis arutleks selle üle, kas on õige majanduskriisi ajal ühistranspordi piletihindasid tõsta ja ühistranspordi liiklust koomale tõmmata.
* olen selgitanud, et selline ühistranspordi ruineerimine tõmbab eesti majandust sügavamale sohu, kuna inimestel pole enam raha bussipileteid osta ja nad ei saa seetõttu hommikuti tööle sõita. lisaks sellele ähvardab neid, kel veel piletiraha on, ühistranspordi harvenedes oht tööle hiljaks jääda ja vallandatud saada.
* erandina osutasin ühel päeval tähelepanu ka sellele, et tallinna munitsipaalsherif henrik normann on käitunud ametipositsioonile sobimatult ning et temagi vääriks eraldi kriitikat.

kokku olen oma muret tallinnas toimuva pärast avaldanud 226 järjestikkuse siinse sissekande all.

kahjuks on minu palved jäänud hüüdja hääleks kõrbes.

INNO, KAS SUL HÄBI EI OLE VAIKIDA SAMAL AJAL KUI KESKERAKOND VÕTAB PEALINNAS ETTE EESTI LÄHIAJALOO KÕIGE MAJANDUSTÕÕNESTAVAMAID SAMME?

murelik tallinlane :(

Anonüümne ütles ...

murelik, see on tühi töö ja vaimu närimine. Urro ja Türja on aktiivsed "kesiknädala" kaasautorid ja Burešini režiim toetas nende "raamatut" 200 000 krooniga. Selge ju, et siit ei tule piiksugi burešinliku Tallinna linnavalitsuse kritiseerimiseks. Oma spämmiga tüütad ainult need vähesedki lugejad, kes siin ahjualuste abielupaari üle irvitamas käivad, ära.

Anonüümne ütles ...

Kuldsed sõnad viimaselt!

iluspoiss

jevlampi ütles ...

Lapsekesed, kui teile ei meeldi bureešin-ärge tulge siia! Kui te tahate urrot-türjat, siis ärge tüüdake neid oma masspostitusega 226-l korral! Saage aru, et kõigi blogikülaliste soove täita pole võimalik ja pererahva uskumatult head tahet mitte kommentaare kustutada ei maksa seepärast kurjasti ära kasutada. Kui teie eesmärk on mitteansiplikku mõtlemist ruineerida, siis vähemalt ärge kobisege, et igav on jne. Ise tegite!

Anonüümne ütles ...

Jevlampi Jegorovitš,mine kodu poole esivanemate juurde...

Anonüümne ütles ...

Sama kehtib ka elektriku kohta. Ma olen isegi vaadanud m6nda linki mis ta on siia kopinud ja sain sealt isegi paar head ideed. Aga liig on liig. Head asja ka ei tohi liiga palju olla. Lihtsalt aeg ajalt. Kuuled, elektrik? V6i on sulle vaja puust ja punasest ette teha?

Anonüümne ütles ...

paks inimene on ikka üks rõve nähtus