neljapäev, 3. jaanuar 2008

Lapse tegemine sama mis sittumine

Mitmetes kommentaarides, ja muidu ka, on jäetud mulje, et lapse tegemine on midagi väga erilist, keerukat ja rasket. Ja et lapse teinud tegelased on lausa kangelased.

Bullshit! Iga viimane kui paadialune saab sellega hakkama.

Lapse tegemine on sama keerukas kui sittumine. Kus siis mees peab "sittuma" naise sissse veidi spermat ja naine "sittuma" lapse välja. Ongi kogu lugu.

Palju keerukam on tagada sellele lapsele elamisväärne elu. Ja kes seda ei suuda, need ei tohiks lapsi teha. Neil tuleks see ära keelata! Keelata laste tegemine. Sest laps ei vääri seda, et tal pole midagi selga panna, süüa, et tal pole oma tuba. Et ta ei saa oma andeid arendada. Sellised lapsed peaks riik vanematelt ära võtma ja andma neile, kes seda suudavad. Ja sellistel inimestel, kes ei suuda tagada oma lastele inimväärset elu, ei tohiks lasta enam lapsi juurde teha ega sünnitada.

Sellised inimesed tuleks steriliseerida, kes ei suuda tagada lastele inimväärset elu, aga sellest hoolimata lapsi teevad.

66 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

jeerum, te pole oma elus raskustega vist kokku puutunud? Lapse sünd on ime, sellest saab aru alles siis, kui pisike kaotatakse või rasestuda ei õnnestu. Nii et sellised väited on väga lapsikud. Paar aastat tagasi arvasin nagu teie, et mis see siis on, lups ja valmis...ja elu õpetas ja karistas mind kohe ja väga väga valusalt. Iga sünd on imeline!

Anonüümne ütles ...

Ilustamata ja otse öeldud, kuid sellegipoolest täiesti nõus. Juba ammu ajab iibepropaganda puhul oksele see, et räägitakse ainult laste tegemisest ja sünnitamisest. Lapsest inimese kasvatamine oleks justkui teisejärguline asi. Ehk siis kvantiteet, mitte kvaliteet ja seega on "sigimispropaganda" (nagu Irja seda kunagi nimetas) absoluutselt õige väljend.

Unknown ütles ...

nõks rõve, kas ikka peab... muidu jälgin huviga ;)

Inno ütles ...

Ah mine sa õige perse oma ime jutuga, esimene anonüümne! Sama loogika järgi on suur ime iga hiire ja jänese sünd. Mis kuradi ime?! See on looduse loomulik ringkäik.
Sinusuguste ime-jutlustajate tõttu nälgib ja vireleb maailmas miljoneid väikseid inimesi. Kes pole millegagi ära teeninud karistust sündida siia ilma piinlema. Kas see on ka ime?!

Anonüümne ütles ...

ei noh, päris hea provokatsioon.
Nii nõme, et ei tahakski sõna võtta, aga kui sa isegi poolt sellest usud, mida sa kirjutad, siis kas tõesti arvad, et laps, kel pole oma tuba, ei oma elamisväärset elu ja et ta vanemad oleks pidanud end sellepärast juba enne steriliseerida laskma?
Ja sinu lastest on mul juba ammu hirmus kahju ja ma ei usu elu sees, et sa neid armastad, sest kas sa kujutad ette, mis koolis toimub? Kuidas su poegi narritakse? Et sa oled nad nende ema sisse sittund ja siis tema on neid välja sittund?
MIks sa pead kõike kirjutama, mida sülg suhu toob? Või kirjuta, aga anonüümselt. Mõtle oma poegadele. Mis elu see neil on? Jumal tänatud, et kohus neid sulle ei andnud!

Anonüümne ütles ...

Innol on jàlle òigus! Lapse tegemine on lihtne. Muidugi leidub inimesi, kellele isegi sittumine probleeme valmistab ja mòne jaoks on tòesti ime, kui ta nàdalas korra sital kàib. Mul on ùks tuttav, kes tahaks vàga iga pàev sittuda nagu teised normaalsed inimesed aga nàe ei ònnestu kuidagi, nii on ka mònel lapsetegemisega aga need on siiski vàhemuses, enamus inimesi sigivad ja situvad nagu rotid ja jànesed.

Inno ütles ...

Las narritakse. Mind narriti ka. Ja ma narrisin vastu.

Mind narriti, sest mul olid prillid. Ja et ma olin sellise kohmaka olemisega, kutsuti karkjalaks. Aga kedagi ei narritud nende vanemate pärast. Pigem vastupidi, kedagi ei kottinud, mis nende vanemad tegid või olid.

Ja ma arvan, et kõik vanemad mitte ei peaks end laskma, vaid nad tuleb VÄGISI steriliseerida, kui nad teevad lapsi, kellele ei suuda pakkuda oma tuba. Sest paljud inimesed on valdavalt nagu usbekid sõjaväes, neile rääkimisest ei piisa. Sest nad ei saa aru.

Inno ütles ...

Koeri ja kasse kah steriliseeritakse, miks ei võiks seda inimestega teha. Mispoolest inimene parem on kui koer või kass? Mõned inimesed käituvad veelgi hullemini kui koerad või kassid. Ja inimene paljuneb sama süüdimatult kui koer või kass, neid ka ei koti, mis nende järglastest saab.

Kuni ühiskond ei suuda tagada kõigile lastele inimväärset elu, oma tuba, lasteaiakohta, koolilastele täis kõhtu, õppevahendeid ja rõivaid, tuleb hakata sündivust piirama. Ja kõige lihtsam on seda teha steriliseerides. Ma usun, et paljud laseks seda vabatahtlikult teha, kui selline võimalus antaks, näiteks tasuta. Kes näiteks napsilembesed, sest kunagi ei tea, millal võid napsise peaga "ära jääda" või kellelegi tite teha.

Ja pedofiilid, kes on valdavalt mehed, võiks kah ära steriliseerida, väevõimuga. Kuuldavasti langeb näiteks steriliseeritud koertel seksiisu. Mõttetu on neid mehi vangis hoida.

Ja neid sterliseeritud mehi, eunuhhe, saaks kasutada näiteks kodudes teenijatena. Neis peredes, kus mees on palju ära. Siis need eunuhhid saaks teha kodutöid, olla nö mehe eest majas, ja kui naisega seksivad, siis ei sünni vähemalt soovimatuid järglasi.

Irja ütles ...

Ja mind ka narriti selle pärast, et mul olid prillid. Ja siis veel selle pärast, et mul oli üks jalg teisest lühem ja ma lonkasin. Hästi paha oli see ja ma ikka tükk aega põdesin seda. Siiamaani ei julge prille kanda, kartes, et keegi narrib. Sellepärast mul on kontaktläätsed.
Eks igal lapsel tuleb elus narrimisega kokku puutuda, pääsu pole, kui just koduõppel pole. Whatyagonnado?

Anonüümne ütles ...

kummastav sallimatus laste vastu? Millest küll? Lapsed sünnivad armastusest ja kasvavad üles ka kehvades oludes - kui toimib üksmeel. Kas on ikka vaja tekitada pseudovajadusi inimese kasvatamisel? Iga elu - ka hiire, jänese, siili - tärkamine ja areng on ime. Muide, jänes toidab emapiimaga iga ettejuhtuvat pisijänkut, kes ette satub ja üksi on. Ainult isase koduküüliku eest tuleb poegi hoida - võib nahka pista. Sigimispropaganda - mis see on? Kangelasema ordenid või mingid riiklikud autasud? Naine saab emaks sünnitamise läbi, mehel tuleb isaks alles kasvada ta lapse ema toel. Jõudu Teile oma elu ülesannete täitmiseks.

Anonüümne ütles ...

Kuni ühiskond ei suuda tagada kõigile lastele inimväärset elu, oma tuba, lasteaiakohta, koolilastele täis kõhtu, õppevahendeid ja rõivaid ??????????

Midas Te selle ühiskonna all mõtlete?

Anonüümne ütles ...

Irv. Ja teie kahekesi olete ikka yhed parajad sitajunnid.


Eriti lahe.

Anonüümne ütles ...

Madissoon, Hans, 1887-1956
Alaealiste kurjategijate kasvatuse tulemustest, eriti Eestis : Harku kolonii 7-aastase tegevuse materjalide alusel / H. Madisson
Ilmunud Tartus : H. Madisson, 1926 (Tartu : Varrak) ;

Hans Madissooni jälgedes eugeenika propageerimine vä? Ons meil asi tõesti nii pihtas-põhjas, et eugeenikat õitsetama hakata vä?

Inno ütles ...

Jah, lapsed teevad ka orjatööd, on seksobjektid oma isadele ja emadele, nende abil kerjatakse tänaval raha, nõutatakse postkontorisabas viinaraha. Kitsad olud, aga milline üksmeel!? Ohh, ja armastus. Eksole!

Ühiskonna all pean silmas kõike seda värki, emasid, isasid, vanaemasid, vanaisasid, pätte ja kaabakaid, silmakirjateenreid ja varisere, vendi ja õdesid, ohvitsere ja professoreid, ministreid, presidente ja paadialuseid.

Inno ütles ...

Eugeenika võiks olla lubatud ses mõttes, et igal vanemal on õigus oma vastusündinud järglane ära süüa, enda äranägemise järgi. Näiteks kuu aja jooksul pärast sündi. Loomadel on see õigus, miks ei võiks see olla inimestel. Ja spermat võib süüa, ja neelatakse hoolsalt, miks ei või sellest tekkinud asjandust süüa?! Või on sperma ka mingi püha asi, mingi ime? Vupsab küll na imelikult purskudes noku otsast välja!

Anonüümne ütles ...

mis lahti, IjaI, et nii jõhkralt käsitlete suguelu? Nii kaugenete mehe ja naise tõsirollidest perekonnas?

Anonüümne ütles ...

Koeri ja kasse kah steriliseeritakse ????? Jah, neid steriliseeritakse, selleks, et neist teha mugavad mänguasjad inimestele, kes peavad neid loomi nn sõbra asemel! Kas naine on siis mehele ja mees naisele ka ainult mänguasi?

Anonüümne ütles ...

Kallis Oskar, sinu isa on su valmis sittunud. Saan aru miks sa teda enam eriti näha ei taha.

Anonüümne ütles ...

koolikiusamine võib viia enestapuni kuid Innot-Irjat see ei huvita - neid ju ei viinud. Kui Inno lapsi viib siis nad on ju isa ja tema naise jaoks sitajunnid niikuinii, vajadusel tehakse uued.

Irja, sa kirjutasid siin et koolikiusamine on sinusse siiani jälje jätnud ning sügava kompleksi tekitanud ja ikkagi käitute teadlikult Inno poegadele kiusamist provotseerides. Kuidas sa suudad nii hoolimatu olla kui oled varem väitnud et kindalsti hooliksid ja armastaksid neid poisse kui nad teiega elaks?

Inno ütles ...

Teate, mind oleks viinud pigem enesetapuni mu isa suur "armastus" minu vastu. Mis ei lasknud rahulikult elada ega olla.

Ja minu isa, kes ei rääkinud miljondikkugi sellest, millest ma kirjutanud olen, kes oli igati ontlik tegelane, ma ei taha teda silmaotsaski näha.

Ometi elas isa kogu aeg perega koos. Iga jumala päev ja tund ja minut ja sekund. Aga minu suurim soov oli kodust kiiresti minema saada.

Ja ma oleksin olnud uhke, kui mul oleks olnud selline isa, nagu mina. Kes oleks seisnud oma laste õiguste eest. Kasvõi kodust lahkumise hinnaga.

Anonüümne ütles ...

kindlasti on su lapsed tänulikud et nendest eraldi elad. vastasel juhul oleks nad sunnitud kodus sinu eest ka laste ja vanemate ühiseid kooliüritusi varjama kartuses et äkki tuledki kohale.

Anonüümne ütles ...

üks märkus blogi abordiküsitluse kohta:
pange üles ka küsimus kas aborti teinud naised kahetsevad rasestumist.

mina pakun et reeglina aborti ei kahetseta - midagi muud ju ei jää üle. küll aga kahetsetakse rasestumist mis tekkis reeglina enda hooletuse tulemusena.

Inno ütles ...

Njah, nagu näete, pole mõtet lapsi teha ega muretseda, kui tahate olla ausad ja kirjutada ning rääkida asjadest nagu nad on.

Sest, et siis võidakse hakata lapsi narrima koolis, neid tabab koolivägivald ja lõpuks tapavad nad end nagunii ära.

Anonüümne ütles ...

praegu ma arvan küll et Ingrid on tänulik et sa minema läksid. On näha et sind ei huvita karvavõrdki oma laste elu, muidu sa nii haiget juttu siin ei ajaks. Sa vist ei tule tõesti selle peale, et koolikiusamine võib su lapse elule jälje jätta. Ja sa tõesti provotseerid siin. Sinu tõde ja võitlus kiusajaid ei huvita, nende jaoks on su lapsed sitajunnid, keda koolis hea narrida.
Kuidas sa neid kaitsta kavatsed?

Anonüümne ütles ...

Miks Sa Inno Irjaga last tahad?

Anonüümne ütles ...

lapse rasestumist ja lapse saamist reeglina ei kahetseta vaid kahetsetakse rasestumist mille tõttu tuli aborti teha. seetõttu on küsimus halvasti püstitatud.

mina oleks soovitanud: kas kahetsed rasestumist (näiteks võimaliku hooletuse tõttu) mille tagajärjel pidid aborti tegema?

või

kas kahetsed oma hooletut suhtumist seksi ja rasetumisvastastesse vahenditesse mis viisid rasestumise ja abordini?

Anonüümne ütles ...

Ma küll oma lapsi sitajunniks ei pea. Esimest last pean küll imeks, kuna ta on sügavalt enneaegne - kolm kuud varem sündinud. See on küll ime, et ta elus on, et ta on normaalne 6-aastane poisiklutt, väga intelligentne veel pealegi (kuigi füüsilise puudega). Teine laps on laps nagu laps ikka. MInu jaoks loomulikult eriline, teistelt ma seda ei ootagi.
Ja usu mind, Inno, sünnitamine pole mingi kõhukinnisus ega sittumine, see on ikka midagi jubedamat. Aga no mis mehed ka sellest teavad :D

Hundioru Nirti ütles ...

Kui te Triin Olvetit siin mõni aeg tagasi põssaks sõimasite, tema paksuse ja prillide üle irvitasite - siis te ilmselt rahuldasite mingeid lapsepõlvest jäänud komplekse?

See on üldtuntud fakt, et lapsepõlves kehva kohtlemise osaks saanud inimesed muutuvad suureks saades (mitte täiskasvanuks saades teie puhul)) natuke imelikuks, vägivaldseks ja hakkavad maailmale "tagasi" tegema...

Anonüümne ütles ...

Täpselt, Inno ei tea, mis tunne on viis kuud järjest oksendada ja muude rasedushädade käes vaevelda, seejärel 24 tundi piinades sünnitada. Lapsega koos kasvamine on selle kõrval suur lust ja pidu. Lihtsalt lased väikesel inimesel olla, võtad teda enda kaaslasena, respektid teda vastavalt ja kõigil on tore olla.

Hundioru Nirti ütles ...

Muide, sina oma lastele küll inimväärset elu taganud pole - praeguse seisuga oled sa oma lastel elu lõpuni margi täis teinud, kui nad just nime ei vaheta kiiremas korras.

Inno ütles ...

Triin Olvetile peegeldasime seda, mis ta meie kohta patras. Sai, mis tahtis. Kaevas omale ise augu ja kukkus sisse. Ja paras talle!

Ja mis me siis oleme maailmale tagasi teinud? Rääkinud ausalt nagu asjad on. Mis tagasitegemine see siis on?

Hundioru Nirti ütles ...

Tema rääkis ka ausalt, mis "patramine" see siis oli? ^^

Inno ütles ...

Ja oh sa vaeseke, 13:32 anonüümne, samas oli just uudis, kuidas üks teismeline sünnitas McDonaldsis, ei saanud arugi, et last ootas.

Kel valud, need peaks laskma abordi teha. Milleks piinelda?! Las sünnitavad need, kellel pole valusid.

Pealegi, ma arvan, et valud ja muud vaevused on neil naistel, kes lapse teinud vale mehega. See on looduse karistus ja märguanne. Lollid on need, kes sellest õppust ei võta.

Anonüümne ütles ...

No siis on hästi, loodetavasti saame kunagi lugeda Irja absoluutselt vaevusteta rasedusest ja valutust sünnitusest. Muidu võib äkki selguda, et ta on vale mehega lapse saanud.

Inno ütles ...

Noh, siis on kõik korras, Olvet ausalt meie kohta, meie ausalt Olveti kohta.

Inno ütles ...

Millega ma siis oma lastel margi olen täis teinud täpsemalt?

Hundioru Nirti ütles ...

Kui sa sellest ise tõesti aru ei saa, siis jääb üle soovitada üksnes kõike head, sest sulle kulub see rämedalt marjaks ära. :)

Kui vanad su lapsed üldse on? Ma tõesti ei ole kursis. Mingid algkoolikad? No need oskavad juba Internetti kasutada küll...

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et võib-olla ei saa Inno tõesti aru, et tema jutud võivad ta lastele haiget teha. Irja võib-olla saab. Küsi Irjalt, kuidas ta suhtuks sellesse, kui tema vennad avaksid tema isa kohta sellise ausa blogi, kuhu nad kirjutaksid üles kõik kuulujutud, oma ema arvamused, omaenda kahtlused tema seniilsuses jne. Kas see teeks haiget?

Irja ütles ...

Eehh, rääkisin sellest, kulla pimekana, et lapsed ei kiusa oma eakaaslasi nende vanemate pärast, vaid välimuslike puudujääkide pärast. Ja vaesuse pärast, kui on kehvad riided, pole firmamärke. Minu klassis ei kiusatud kedagi vanemate pärast, kuigi põhjust oleks olnud. Ikka prillid, vaesus, paksus, punastamine, see vana rida.
Ja lapsed on ise ühed suured provokaatorid. Räägivad ISE sittumisest ja spermast.

Anonüümne ütles ...

Aga minu klassis kiusati ühte prominendi poega just tema isa pärast. Muidugi nii hull see case tema puhul polnud.

Irja ütles ...

VENDADE BLOGI - oi kuidas ma seda tervitaks. Sest mul on veel oi kui palju nende kohta pajatada. Saaksin siis kõik nende väited siin oma blogis ümber lükata. Bring it on, minul ja minu isal ei ole mitte midagi häbeneda.

Hundioru Nirti ütles ...

Kõigepealt ma paluks viidet mõnele teaduslikule tööle, kus on kirjas, et lapsi ei mõnitata nende vanemate pärast. Mitte kunagi, mitte mingitel tingimustel, mitte ealeski.

Sest tegelikult tuleb ka seda ette, ausalt. Nii et kui te selle külge klammerdute, et ei mõnitata, sest nad on okei välimusega, siis te võite rämedalt rappa panna. Ma saan aru, et teid mõnitati lapsena välimuse pärast...? Tegelikult on ka teisi põhjuseid, aga eks see sõltub lapsest - kes on väga vaene, kes väga kole, kes lihtsalt nõme, kes liiga tark jne. Mõnel on kohutavalt ilged vanemad. Mõnitamiseks sobib kõik, tänapäeval eriti. Internetti kasutavad kõik. Kõik teavad kõike. Kõik loevad kõike.

Aga eks te ise teate. Tegelikult - teil on absoluutne õigus nagu alati. Kui lapsed on elutähtsa nikkumise mõttetud kõrvalproduktid, siis pole tõesti vahet, et kas neid keegi mõnitab või mitte või kas nad vihkavad oma vanemaid tulevikus või mitte. Nad on ju mõttetud. Sittumine või laps, häh, mis vahet seal on!

Anonüümne ütles ...

Vaata, Irja. Siis kui sina koolis käisid (ja inno) - siis ei olnud veel internetti. Te ei taha teada, millega võivad needsamad algkoolilapsed hakkama saada, kui te siin oma "tõde" kuulutate. Vanemad olid mängust väljas vanasti, praegu on lapsed julmemad ja võimalusi on rohkem. Eriti siis, kui teie siin nii head inspiratsioonimaterjali netti paiskate.

Inno ütles ...

Ja mul poleks midagi selle vastu, kui mu pojad minu kohta blogi teeksid. Ma oleks liigutatud. Ma olen nõus neid isegi selles toetama! Sest see muudaks mul asjade ajamise palju lihtsamaks.

Hundioru Nirti ütles ...

"Täna kirjutas issi emme kohta, et emme on hoor ja magab onu Väinoga. Ja siis ta kirjutas, et tema ei tea, mida Väino emmes leiab, sest emme ei oska hästi seksida. Emme nuttis jälle ja ütles, et issi teeb niisama nalja. Ma ei taha, et emme nutab."

Minu arust võiksid sa oma poegade blogile ka mingi stiilse slogani või logo välja mõelda. nt. "Sündinud Tähismaana!"

Anonüümne ütles ...

Vaata Inno, alati ei ole lapsetegemine sama lihtne kui sittumine. On palju peresid, kes tahavad väga-väga last saada, aga pole rasestumine õnnestunud.... Selle oma kirjatükiga sa solvad neid väga... Kuna kuulun ise samuti sinna kategooriasse, siis tunnen ennast praegu igal juhul väga halvasti. Või pean purgiga sinu kraanikausi juurde ootele tulema, kui sa parasjagu oma sugulasi kanalisatsiooni laskma hakkad???
PS. Sittumisega probleeme mul ei ole...

Inno ütles ...

Nii et siis prominent olla ei tohi? Vaat, nii, hakkame tõele lähemale jõudma. Vanemad peavad olema vagurad talled. Nii, jah? Olema tööandjale truud orjad, riigile alandlikud kodanikud. Valama pisara, kui keegi tähtis mees sureb, koogutama võimu poole. Muidu kahtsete! Ja kui keegi vastu vahtimist annab, siis teine põsk ette. Ikka. Just.

Hundioru Nirti ütles ...

Avalda nüüd minu kommentaar ka ikka, va tõejünger ^^

Hundioru Nirti ütles ...

Aa, avaldasid, ma ei pannud tähelegi. Pole hullu, vabandust ^^

Inno ütles ...

Nirti fantaasialendu jätkates: "Täna oli emme purjus, kui koju tuli. Lällas ja lalises, mängis kutsat, tehi auh-auh. Nuttis. Ütles, et Mart ei andnud kätte. Ma ei taha, et emme nutab."

Aga Nirti, ikkagi, millega ma siis laste margi täis tegin?

Hundioru Nirti ütles ...

Vaata, minus silmis on väljend "vennad Tähismaad" või "Inno ja Irja" või "Inno Tähismaa" muutunud samasuguseks nagu mõned aastad tagasi oli Arnold Oksmaa - kutsus esile humoorikaid lookesi teadjate suust ja homeerilisi naerupahvakuid.

Kui mina peaksin kunagi olema tööandja rollis ning mul oleks valida, et kas anda töö kellelegi teisele või mõnele sinu lapsele (jumal teab palju sa neid veel valmis treid sittumise kõrvalt), siis ma annaks raudselt kellegi teisele.

1) Ma ei taha ennast kuidagipidi venda Tühismaadega siduda, jumal teab kuidas su lapsukesele liiga teen ja mis väljamõeldisi sa minu kohta levitama hakkad,

2) Su lastel on 50% sinu geene, no comments. Äkki keeravad ka segi, hullumeelsus pidada osaliselt pärilik olema.

Nonii, liigume edasi!

Sa oled nende ema rõvedalt lahanud avalikkuse ees ning täiesti võikaid detaile oma endisest pereelust kirjutanud. Pereelust, kus sina ka muide osaline olid.

Kui mina oleksin sihukeses situatsioonis lapse rollis, seega süütu kannataja, siis ma ei teaks kas emigreeruda kohe Tulemaa saartele või teeselda, et ma ei tea nimest Tähismaa midagi.

Pool blogosfääri väldib teid samal põhimõttel, miks sopalehti ja muud säärast välditakse (määrib hinge), teine pool käib ja saab teie kulul kõvasti nalja.

Kumba gruppi sa soovid, et su lapsed kuuluks? Vältijate või sinu kulul naljasaajate sekka?

Inno ütles ...

Aga miks sa Nirti arvad, et sa nii tähtis oled? Sa oled ise üks paras Oksmaa. Ainult selline Oksmaa, kes kuuldavasti vabal ajal oma veene lõigub ja on muidu depressiivne olend. Kes paneb kirja oma haigeid fantaasiaid, mida on tehtud miljonikordselt enne teda eelnevate aastatuhandete jooksul, selle asemel, et kirjutada asjadest nii nagu nad on. Sellisest ei saa kunagi mingit tööandjat, kahjuks. Või pigem õnneks. Või kui, siis tööandja vikatimehe juures.

Hundioru Nirti ütles ...

Ma ei olegi tähtis, ma olen suvaline hääleke tänavalt, ausalt ^^

Aga minusuguseid on tuhandeid. Ja see ei ole siis enam piiksatus, vaid päris võimas koorilaul.

Jaah, tegelikult mind hoitakse hullumajas luku taga, seitsmes ahelas. Ma olen kolme tissi ja kiila peanupuga, ma olin tegelikult tükk aega mees, aga siis lõigati naiseks ümber.

Aga see kõik ei muuda seda, mida ma ütlen, kuidagi vähem tõeseks ^^

Oot, muide, mis haigeid fantaasiaid ma siis kirja panen? Mind päris huvitab, igasugused haiged fantaasiad on mind alati huvitanud, ma pühendan nende lugemisele sageli suure osa oma vabast ajast.

(tegelt ma kirjutan jah haigeid fantaasiaid vabal ajal, aga ma ei eeldanud, et keegi neist teab o.O)

Anonüümne ütles ...

Ma ei näe siin Irja vastust anonüümsele kommentaarile 4. Jaanuar 2008. a 9:35.

Irja, millest selline ümbermuutumine, et enne oleksid olnud Inno lastele hooliv kasuema, aga nüüd siin järsku sellist tõde kuulutad? MIsvahepeal juhtus?

Kuuldavasti võtad jälle beebipille. Vahepeal aga ei võtnud, sest Inno sõnul tahtsite last saada. Kas lapse valmisn****ne ei õnnestunud, Inno ei saanud hakkama või sinul on mingi viga küljes?

Inno ütles ...

Jah, järelikult on meil Irjaga tööpõld veel suur ja lai, mida künda. Ikka ausalt ja avameelselt, asjadest selliselt, nagu nad on.

Hundioru Nirti ütles ...

Muidugi. Vihjena ütlen, et tegelikult on Arnold Oksmaa mu kaksikvend ning et mina ei ole veel Kadastikuga maganud, aga küllap jõuab. Süütuse kaotasin satanistlikul riitusel ühele Eesti prominentsele poliitikule, aga kellele, see uurige ise välja, eks? Ja kui ma oma hašisilaksu alt väljun aegajalt, siis ma teenin raha prosituudi ja stripparina.

Kas mulle pappi ka tiksub nüüd? *_*

Mingitele anonüümsetele sopaloopijatele olete küll andnud, mina siin avalikult räägin nagu asjad on, tahaks ka kommiraha.

Inno ütles ...

Ei saa sa siit mingit pappi, veel esialgu. Aga hiljem, vaatame. Ja kommenteerima oled sellegipoolest alati oodatud. Tood vajalikku teravust! Ja oled tõepoolest väga usin kirjutaja.

Hundioru Nirti ütles ...

Kurat, ma ütlen!

Ma pean teile valenime all iseenda peale keelt kandma. Siis saan mina ka sõna jõul haljale oksale nagu tuike.

Ma delikaatsemat infot esialgu küll tõesti tasuta anda ei tahaks, teate küll, noor inimene, elu vajab sisse seadmist, mullivann on veel ostmata, saaks sellegi...

Inno ütles ...

Tead, Nirti, sul sulg jookseb hästi, kirjuta oma elust üks raamat, me avaldame selle ära, ja siis saad raha. Me Irjaga jätaks omale 25% tuludest, ülejäänud saad kõik omale. 1000 eksi, 200kr/eks, trüki, kujunduse ja levi peale läheb ca 100 000, 25 000 meile Irjaga ja 75 000 saad omale. Kas diil?

Hundioru Nirti ütles ...

Hmm. Aga mul ei ole nii palju ekse! Mõni üksik ainult on, need ka ontlikud ja toredad inimesed, ei joonud, ei suitsetanud ja zoofiiliat ei harrastanud! Neist ei anna midagi kirjutada, mis masse köidaks!

Mida ma tegema pean ometi, ah, julm saatus, sa oled nii libu mu vastu...

*ahastus*

Ma ei saagi kunagi rikkaks nii. Ja kuulsaks ka mitte.

Ilmselt peaks minema ja veene lõikuma natuke nüüd. Ja sellest ei saa ka raamatut kirjutada, sest kõik kohad on neid krdi emosid täis, ära tüütab juba.

Inno ütles ...

Hakka aga pihta ja anna teada, kui valmis on. Siis pole mahti veene lõikudagi. Ja kirjuta nii, et maa väriseb, sa oskad küll.

Anonüümne ütles ...

Inno, miks hiilite Irjaga vastusest kõrvale?

Kas Irja tõestab siin maailmale, et ei tahagi last, sest teil ei õnnestu? See peaks ju sama lihtne kui sittumine olema, nagu ma siit loen.
Hapud viinamarjad?

Anonüümne ütles ...

Kuna "lapse tegemine on sama mis sittumine" (Venna Tähismaad tm), siis võib järeldada, et vennad Tähismaad on jumala umbsed ju. Ei situ. Seesama umbsus ongi pähe löönud.

Anonüümne ütles ...

irv. See hudnioru nirti paneb teile ikka pika puuga 2ra.

Tore, et eestis on ka normaalseid inimesi normaalse huumorimeelega. See ananb lootust, et naasen ka kunagi ise sinna idiootide maale elama. Ehk ei oelgi viimaselgi kui yhel teil seal katus pealt maha jooksnud. Nirtit lugedes on igatahes lootust.

Anonüümne ütles ...

Nagu ma aru saan teie vaikimisest teie enda lapsetegemise teemal, siis järeldan siit et Irjal on s****ga probleeme? Või siiski kommenteerite?

Anonüümne ütles ...

Väidad oma kirjutistes Inno, et sina räägid asjadest nagu nad on.
Asjade mõistmine on siiski väga subjektiivne ei ole põhjust väita, et Inno mõistab asju õigemini kui teised. See pigem viitab sellele, et Inno arvates on 2 arvamust:Inno arvamus ja vale arvamus.