teisipäev, 24. august 2010

Saksamaa loobub sõjaväekohustusest - eesti naised, nüüd ruttu sünnitama!!!

Väljavõte FT veebist.

Nagu teatavad rahvusvahelised uudistekanalid, loobub Euroopa suurim riik Saksamaa üldisest sõjaväekohustusest, et kulusid kokku hoida. No on reeturid. Sest Eesti, nagu on öelnud kaitseminister Jaak Aaviksoo, ei loobu MITTE KUNAGI sõjaväekohustusest. Aaviksoo pole ise sõjaväes käinud, sestap pole ta ehk kõige õigem inimene rääkima, aga juba see on märk, et just kaitseministeeriumis asus tööle president Ilvese poeg, kes oli just läbi teinud sõjaväekohustuse. See on võimas märk. Et Eestis toimib üldine sõjaväekohustus igavesest ajast igavesti, kuni on elus veel põlvepikkune eestlane.

Mida aga teha, kui kõik ümberkaudsed riigid sellise asja kaotavad. See on kahtlemata paha lugu, et eestlased peavad üksi tulevikus tšurbannide ja venelaste, võimalik et isegi hiinlaste vastu võitlema. Aga siin on ka motivatsioon eesti naistele rohkem lapsi sünnitada. Sest sõjas saab paratamatult mehi hukka, selleks tuleb sündivust tõsta. Võiks olla suisa eesmärk, et iga naine sünnitab VÄHEMALT 5 last, neist kaks siis eestluse alalhoiuks ja 3 üldiseks hüvanguks, näiteks kroonu jaoks. Eestlased on ju varemgi sellise asjaga hakkama saanud, miks siis mitte nüüd, kus majanduslik olukord on palju parem. Mitte kunagi pole eestlastel olnud niipalju pesumasinaid, viodeomakke, autosid ja televiisoreid kui nüüd.

4 kommentaari:

Asjadest ütles ...

Jah, just nii teemegi. Väga normaalne jutt.

Sõjaväe üks hea pool on see, et igal sõduril pole autot millega lahingusse sõita vaid kõik peavad istuma koos ühe auto kastis. See on turvaline.

Hetkel on teatavasti nii, et aastas saab ka ilma lahinguteta surma 100 meest. Terve kompanii mehi. Kusjuures keegi isegi ei tulista.

Siinkohal palungi, et kohvik võtaks üles teema, et tuleks piirata autode hulka tsiviilkasutuses. Autod olgu lubatud riigiasutustele, paljulapselistele peredele, vaeguritele, äriühingutele ja -ongi kõik. Vallalisel lastetul kodanikul pole autot vaja.

Anonüümne ütles ...

Sõda on kökimöki. Eesti mehe kolm suurimat vaenlast on tegelikult:
1) tuli
2) vesi
3) tulivesi
Sõjaväeteenistus, isegi Iraagis või Afganistanis on suhteliselt turvaline periood, kus meesinimene on hoitud, pestud, toidetud ja tegevusse rakendatud Kaitseministeeriumi hoole all ning kolme kurja põhivaenlase mõju on suhteliselt minimaalseks viidud.

Afgaanis näiteks on suhteliselt väike võimalus joogise peaga ära uppuda või põleva sigaretiga une pealt majja sisse põleda.

Anonüümne ütles ...

To Asjadest 24. august 2010 9:08,
hommikusel teisipäeval nii loll jutt või jääknähud nii tugevad, et ära enam peale võta!
Võta teadmiseks, et vallaline lastetu kodanik soovib ka peret luua ja lapsi omada isiklikus kodus, aga selleks on vaja rängalt tööd teha. Praeguse tööpuuduseaja pakkumisi võiks Sa lahmija lugeda, kui neid leiad.
Pea kõigist jookseb läbi, et kui Sul pole mobiili, lapakat ja tööks kasutatavat ISIKLIKKU AUTOT, siis pole mõtet kandideerimisestki unistada! Ka ei käi enam keegi kõrvaltänavas tööl nagu nõukaajal..Auto on TARBEESE jajuba AMMU!

Anonüümne ütles ...

Afganistaanis saab lihtsõdur 36 tuhat krooni kuus ja tasuta toit ja riie, pole paha. Turvaline seal aga pole...

iluspoiss, teenis seal vene ajal...