esmaspäev, 23. august 2010

Tallinn - mitte kultuuri, vaid kultuurituse pealinn, ehk kultuuripealinna projekt täitsa pekkis

Kõigepealt küsimus: kas Tartus oleks mingit sellist kammi kultuuripealinna ümber olnud? Nalja teete, eksole! Või Võrus. Või isegi Rakveres. Või isegi Pärnus, ja isegi Viisitamme ajal.

Seda jampsi, mis praegu Tallinnas toimub, annab ikka üle lüüa. Projektijuhid muudkui vahetuvad, tulevad ja lähevad, no mis tulemust sealt annab üldse oodata. Mina euroametnike asemel annaks Tallinnale, või tervele Eestile muidugi üldse korvi, selle pasa eest, millega seda üritust on "õnnistatud". Ja eestlased võiks otsesõnu tunnistada, et ei saa sellise asjaga hakkama.

Mul on väga kahju, et Tönis Palts, ajal, kui ta oli linnapea, oma võimsa PR-masinaga Tartust üle sõitis. Sellest on kuradima kahju. Savisaar sai selle projekti nö kandikul kätte, aga ka tema ei suutnud sitast saia teha. Tallinn pole mingi kultuuripealinn - see sitt, mis sealt tuleb, haiseb juba üle Euroopa. Ja ei paranda seda ei Sõõru-, Rahu- ega Rohumaa. Paadamist rääkimata.

1 kommentaar:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Idioot Maari Ross koos Idiootidega Jaan Tõnissoni Instituudist viib idiootsuse pealinna Afganistaani ehk viib eesti lapsi ahju...
Meie silme all pannakse toime Holokausti ja eesti kollane meedia ,eesotsas kahe debiilikuga Luige ja Kadastikuga,vaikib...
MAARI ROSS vehib oma vistrikutega Talibani ees...
http://www.bioneer.ee/eluviis/sots/aid-8716/Afganistan-ootab-s%C3%B5pru-Eestist#com
Kui turvaline Afganistanis praegu õigupoolest ikkagi on?

Nüüd on väga turvaline sest Taliban kasutab vaid tindipüstoleid ja paukkgranaate.
Afganistaanis kaitseb Eesti lapsi rinnaga idioot MAARI ROSS.Mil afgaanid tulevad ta võtab oma pesulaua lahti ja vehib oma vistrikutega talibanide ees ja siis ta saab grupikat...lapsed sel ajal panevad putku.