neljapäev, 10. veebruar 2011

Revolutsioon Keskerakonnas

Väljavõte Postimehe veebist.

Kas pole huvitav, et Keskerakonna loodud TÕE KOMISJONI liige ütleb valedetektori all, et Keskerakond vajab uut juhti. See kõlab umbes samamoodi kui Egiptuse rahvas on tänaval ja nõuab riigile uut juhti.

Samamoodi on huvitav see, kui valitseva Reformierakonna ja Riigikogu liige ütleb, et Reformierakonnas on vastu võetud ja antud altkäemaksu, ning et ka see erakond vajaks uut juhti.

Tundub, et Eesti poliitika kaks peamist kujundajat, kaks vaala, kaks suurimat erakonda on väga tõsises kriisis, sisemises kriisis ning neid erakondi ei saa muuta keegi peale nende endi liikmete, ehk muutus peab tulema erakonna enda seest. Erakonna liikmed peavad ISE üles astuma neis erakondades valitseva arrogantsuse, korruptsiooni ja isikukultuse vastu. Keegi teine ei tule seda nende eest tegema. Nad on sunnitud seda tegema, sest vastasel korral ei muutu kogu Eesti ühiskonnas mitte midagi. Ning senikaua kuni suurtele erakondadele jagatakse riigi eelarvest miljoneid eurosid aastas, ei suuda seda teha ka nende erakondade välised jõud. Neil lihtsalt pole selleks jaksu.

Kohvik tervitab revolutsiooni Keskerakonnas. Ka see on juba väike samm muutuste suunas.

5 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Milliste ettevõtete huve täidavad need kaks ärakonda? Kes on reformi ja keski sponsorid?

Inno ütles ...

Suurim sponsor on eesti rahvas.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuule Innu,kas sa tead kui mitu elektrilist laadimisposti on paigaldanud keski võim ja kui mitu reformi võim?
Reformikad lubavad,valimiste tähe all ,paigaldada laadimispunktid ka kuu peale aga karta on,et keski omad jõuavad ette...
Näe noored poisiklutid juba vahetavad autudel mootoreid elektriliste vastu:
http://www.reporter.ee/2011/02/05/horvaat-ehitas-havinud-mootoriga-bmwst-voimsa-voidusoidumasina/

Anonüümne ütles ...

Miks ikkagi nii pahased Savisaare peale, kes andis teile 200 tonni mingi ibaraamatu kirjutamiseks? Millest selline tänamatus?

Anonüümne ütles ...

to 10. veebruar 2011 15:07

sest see 200tuhhi on läbi.ja lisa pole antud