laupäev, 23. aprill 2011

Miks grusiinid eestlasi ei aita? Laar marss tagasi sinna!

Kui grusiinid olid hädas, kui venelased pärast lipsusööja lollusi nende territooriumile tungisid, siis panid eestlased grusiinide eest pea sõna otseses mõttes tulle. Nüüd ei tee grusiinid eestlastest enam väljagi. Miks grusiinid nüüd eestlasi ei aita, kuigi neile on Lähis-Ida piirkond kodune ja tuttav?

Samuti on eestlased seisnud türklaste ja nende väikeste vendade aserite huvide eest Euroopa Liidus. Kus on nende vastuabi nüüd? Või on siiski nii, et kui häda käes, siis on uppuja päästmine uppuja enda asi? Siis pole abimehi kuskil? Võiks seda siis meeles pidada, kui mõne mägilase eest on taas plaan dzoti ette viskuda. Ükski heategu ei jää karistamata, nagu öeldakse.

Nii et, Laar, nüüd jalad selga ja marss tagasi Gruusiasse! Näita, et oled kaitseminister! Oma poisse tuleb kaitsta ka väljaspool kodumaad. Kui gruusia poiste kaitseks polnud palju lennuk liisida ning 50 kaitseliitlast kaasa haarata, siis ei tohiks eesti poiste päästmiseks olla palju, kui liisida kaks lennukit ning võtta kaasa mitusada meest. Ning enne tagasi ei tule, kui eesti poisid vabastatud!

Need, kes vene kroonus käinud, teavad, et tšurka ei hakka enne isegi mõtlema, kui pole võmmu kuklasse saanud, see käib ka grusiinide kohta. Nii et, aitab perse laiaks istumisest, jalad selga ja tegudele!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Gruziinid ei tea millestki mitte muhvigi. Ja kuna nad on kristlased, siis puuduvad neil ka ligipääsud igasugustele kanalitele musulmunnide maailmas. Nii, et mõttetu teema.

Kuigi jah, see vene sõda oli lollus nii venelaste kui gruziinide poolt ja eestlaste sekkumine veelgi idiootsem.

antifashist-incestproduct ütles ...

Eelmise nädala kolmapäeval jäi Maksim Reva, isikukoodiga 3750105280 G4S turvateenistusele vargusega vahele Viru Keskuses kui üritas varastada kallist meeste lõhnaõli.

Anonüümne ütles ...

Grusiinid ja kristlased? Minutada vaid vähesed.

Mlaarilt küsiks: kas tema käib ka molekulaarpoliitikuga sarnastel iganädalastel kogunemistel? Seob põlle ette ja steppab ruudulisel põrandal? Mida ta vastaks?