kolmapäev, 28. september 2011

Kõik Kreekasse!

Kuivõrd Eesti valitsus on võtnud vastu otsuse toetada lahedat elu Kreekas, ja kuivõrd seal on miinimumpalk samasuur kui Eestis keskmine sissetulek, siis on mõistlik kõigil eestlastel ümber kolida Kreekasse.

On selge, et Kreeka toetamiseks tuleb Eestis veel rohkem püksirihma pingutada, mistõttu võib arvata, et Eestis niipea inimeste sissetulekud ei tõuse, küll aga kallineb toit, mis Kreekas on jällegi mitu korda odavam.

Seni, kuni Kreekat heldelt toetatakse, pole kreeklastel endil mingit põhjust püksirihma pingutada, mistõttu tuleb teistel, kaasa arvatud eestlastel Kreekat aidata veel aastaid.

On kummaline, aga tõsi, aga selleks, et Eesti valitsuse pakutud hüvedest osa saada, tuleb kolida Kreekasse. Pealegi on seal palju soojem, nii et ei pea ka üha kallineva kütte peale raha kulutama.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pole seal Kreekas sugugi vaid piimajõed ja pudrumäed. Olen jälginud päris mitme Kreekad resideerunud/resideeruva ja seal mingit äraelamist üritava eestimaalase blogisid (lihtne leida,kui viitsid otsida), osad neist juba kodumaal tagasi ja teistel ei lähe ka kuigi hästi. Mu teada ka vabadusvõitleja Madisson oma kambaga juba ammu tagasi. Või oskate tuua positiivsemaid näiteid?

Inno ütles ...

Siis võiks ju selle 2 mld euri investeerida Eestisse, mitte Kreekasse.

Anonüümne ütles ...

Kus see Madisoni kamp siis tagasi on?

Anonüümne ütles ...

Madisson läks ju Hispaaniasse ja minu teada elab seal siiani.

Anonüümne ütles ...

Kas Väntsäntil ja Iriinal endal juba kotid pakitud? Andke siis teada, millal rong läheb, lehvitame rõõmuga järele.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Rahu,ainult rahu...
Võrumaateataja teatab teile:
Eestis on tulevikus väga hea elada.
http://www.vorumaateataja.ee/index.php/component/content/article/13-arvamus/872-eestis-on-tulevikus-vaega-hea-elada.html

Anonüümne ütles ...

kreeka toit on ikka valdavalt kallim kui meil,uskuge mind.Eriti söögikohtades.

Anonüümne ütles ...

Ja jah, sama Kreeka tahab osta USA-st 400 tanki, kooliõpilastele 70 miljoni euro eest tahvelarvuteid (ka IRL lubas aastaid tagasi igale gümnaasiumi õpilasele TASUTA laptopi-kus need on?). Kreeka on kullavarudelt maailmas 31 kohal - Eesti aga 97 kohal. Ja meie muukui aitame ja aitame ja aitame ... omal rahvas vaesub! Töötus kasvab, väljaränne suureneb - maksumaksjaid jääb vähemaks.
Varsti jõuab kätte aeg, kui tuleb hakata tööjõudu sisse tooma - ja kus mujalt, ikka idast. Kas see ongi Ansipi soovunelm?