kolmapäev, 14. november 2012

Orkester mängib kuni lõpuni...

Kunagi sai siin blogis kirjutatud, et orkester mängib alati kuni lõpuni. Ja nüüd võibki siis kuulda, kui vägevatel tuuridel ta mängib. Ainult et pillimeestel on jalad juba vees.

Nüüd on küsimus, kui kauaks keegi uppuva laeva pardale jääb... Muide, väidetavalt mängis Titanicu orkester kõige viimasena pala "Nearer, my God, to thee'd" ehk tõlkes: "Mu Jumal, Sul ligemal".  Meie uppujad omadega veel nii kaugele jõudnud ei ole, aga ma ennustan, et me saame ka sedasorti muusikat kuulda. Ja juba üsna varsti.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Millal se viimane lugu tuleb?Selles on küsimus.Raha eestis leitakse peamiselt korruptiivsete projktide katteks:EE,Estonian Air samuti ERM.Ühiskond pole nii rikas,et suudab finantseerida valitsejate vargusi.Korrutiivsetes projektides läheb alla 10%,tegelikult 1% valitsejate tasku,ülejäänud on puhas raiskamine mida põhjendatakse "vajadusega".

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ära nukrutse,puhka veidi ja paku lahendusi.


Toidujäätmete ja fekaalide taaskasutus kodustes tingimustes väldib kütte,jäätmeveo,ning elektri arveid.
Tuleb välja,et maal kuivpeldikud on energiaallikad:)
Linnakortereis tuleb peldiku potid ümber vahetada.



Tualettpott toodab väljaheidetest energiat
http://teadus.err.ee/komment?id=7297&cat=1&pgk=1

http://elektritsaabtasuta.blogspot.ie/2012/11/valdi-kutte-ja-jaatmeteveoning.html

Anonüümne ütles ...

Kuss, kuss ... Las see muusika hilineb veidi ,sest käsil on haldusreform.Alati kui on asutud avaliku sketorit kärpima on reeglina vahetunud valitsus või ministrid.Ehk seekord see nii ei lähe ja ülbus oma rahva üle ,annaks korragi positiivse tulemuse.Selle Brüsseli käsuga lõikab valitsus nagunii endal jalad alt ja ei pea nutust meloodiat mitu korda kuulama.