reede, 21. detsember 2012

Ettevaatust: pangad on muutunud jälle rahutuks

Viimasel ajal on märgata, et pangad on muutunud rahutuks, nii nagu ka 2008. aasta kevadel ja suvel, nii umbes pool aastat enne suurt pauku. Agentuurid alandavad juba reitinguid, kaasa arvatud Eesti oma, mis näitab, et midagi hullu on tulemas. Rootsi ja Soome valitsused langetavad õhinal kasvuprognoose nii järgmiseks kui ülejärgmiseks aastaks. Ainult Eesti valitsus koos presidendikesega on nagu eila sündinud, ei saa mitte millestki aru ja laulab oma vana laulu, et kõik on kõige paremini ja üha paremaks läheb. Nojah, ega surev inimene ka ei taha mingit kurblaulu kuulata, rääkimata surevast rahvast, nii see paraku on. Põhja minnakse fanfaarihelide saatel.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Kulla hind on eur-i vastu langenud või teisiti võttes eur on tõusnud.Alati enne suuri langusi on sellised trendid,miks kas juhus või midagi muud ei tea.1933a.suure kriisi ajal oli ka aktsiad laes ja kõik mõtlesid,et elu läheb aina paremaks aga mis välja tuli?
Üldiselt see manitseb ettevaatusele.Swed-ist saab veel aru,ministriproua sularaha automaatide tühjendamine on teinud nad ärevaks,mingi salajane ringkiri pidi liikuma.Aga teised pangad...eks haistavad ohtu.