neljapäev, 21. veebruar 2013

Mida tegi Anu Saagim YLE saates veel?

Anu Saagim ajas stuudios käe püksi, väljavõte Delfi Publiku veebist.

Delfi Publik annab teada, kuidas Soome kuulsaim eestlane Anu Saagim YLE1 saates Puoli Seitsemän endale tupekuule püksi panna proovis. Iltalehti annab sellest aga veel toredama ülevaate. Toon selle siin ära:

Anu Saagim külastas kolmapäeval YLE1 saadet "Pool seitse", mille lõpus esitleti vaagnapõhjalihaste harjutuste tegemist tupekuulide abil.

Saagim rääkis, et osales noorena sellistel tüdrukuteõhtutel, kus me neid kasutati, aga hiljem ei ole ta neid enam vajanud.

Kui Saagim kuulid püksi pani, küsis saate toimetaja Helena Lappeteläinen: "Kas läksid sisse?"

"Kas võib mitu tükki panna?" küsis Saagim vastu.

Lõpuks korjas ta kuulid püksist ära, nuusutas neid ja ulatas saatejuht Mikko Kekäläisele, küsides temalt, kas too soovib need endale võtta.

Saadet võib vaadata siit:

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen kindel, et Soomes tuleb veel arutelu, et YLE ekraanil taolisi asju enam ei näidataks, sest see ei ole YlE formaat, pigem ikka selliste rämpstelevisiooni nagu Fox rida või eesti puhul kanal 2 ja tv3.

Anonüümne ütles ...

Tupekuulid on tupe lihaste treenimiseks ja tunnetamiseks.Milleks nühkida "ämbri serva" ja saada süüdistusi väikse kaliibri kohta kui neiu enda kaliiber vastab "uksevahelt õue"-le!Lihsam on lasta arstil paar pistet teha ja tupp koomale võtta kui "rasputinite" pärast kakelda ja armukadetseda!Saagim on tulest ja veest läbi käinud ja kuna reeglina on ilus näolapp tutinuhtluseks ,seega ei ole tal häbeneda mitte midagi.Või kas häbeneme edasi ja loeme vargsi "avameelselt abielust"?