kolmapäev, 19. veebruar 2014

Vahva vunts peaministriks!

Mulle meeldib vahva vunts Siim Kallas ja olen kahe käega poolt, et temast saaks Refi uus esimees ja peaminister. Kaalun isegi šampuse ostmist, kui just tema uue valitsuse kokku paneb ja olen põhimõtteliselt nõus uuesti Reformierakonna poolt valima.

Kui nüüd tõesti Ansip lahkub, siis on tunne nagu… jääaeg oleks otsa saanud. Kallas on ikkagi inimene, tal on huumorimeel. Minu meelest näitab inimese intelligentsust suuresti see, kas tal on huumorimeel. Ansipil puudub igasugune huumorimeel, ta vahel üritab hädiselt nalja visata - fooliumimütsid ja seemned! - aga see ei tule tal eriti välja. Sama lugu Paetiga - tal oli viimati Terevisioonis selline nägu peas, nagu ta oleks ikka veel Liibanonis.

Peaminister võiks ikkagi intelligentne inimene olla. See, kas ta on suller või mitte, polegi eriliselt tähtis. Mind absoluutselt ei huvita mingi VEB-fond. Who cares? Stiili peab olema, nalja peab saama ja mingi elementaarne oma arvamus võiks olla. Kallasel on minu meelest kõik need kolm asja olemas. Nii et MOVE OVER, ANSIP!

Kohvik toetab Siim Kallast.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Esimest korda elus olen ma Innoga nõus! Siim Kallas on mu lemmikpoliitik. Savisaar on muidugi genialne, aga ta on selline "kuri geenius"

Anonüümne ütles ...

Kohvik toetagu kohvi aga Siim Kallast Eesti Rahvas ei toeta - veelgi enam: ei salli silmaotsastki.
Siim Kallasel puudub mandaat üldse valitud olla.

Anonüümne ütles ...

On suur tõenäosus,et "vahva vunts" müüb kogu eesti maha,seekord SÕNA OTSESES MÕTTES.Sellele kes vuntsile rohkem pakub.Kui inimene on terve elu tegelenud ainult varastamisega,miks ta nüüd peaks loobuma...kas huumorisoone pärast? Küsige neilt kes siimu isiklikult tunnevad.

Irja ütles ...

Aga ma ei ole ju Inno, vaid Irja :)
Aga Inno ka toetab Kallast, nii et okei!

JA EI SOLVA VAHVAT VUNTSI!!!

Irja ütles ...

Inno lisab : Toetan kõiki variante, mis ei ole Ansip

Anonüümne ütles ...

Mulle meeldivad inimesed, kes on natuke kaugemal käinud oma kodukülast ja saavd pihta, kuidas mujal ilmas asjad toimivad ning suudavad eeskujusid leida. Ansipil ja Kallasel on suur vahe selles mõttes. Ansip on tuim tükk, seda on kaugelt näha tõesti. Ja Kallasel on mälu 101 asja jaoks, see on meeldiv.

Irja ütles ...

Täiesti nõus

Inno ütles ...

Kallas oli peaminister pärast nn vene kriisi, mis oli samuti väga raske aeg nagu praegu ja ta sai väga hästi hakkama. Ansipile see kriisiaeg eriti ei istu, ta on hea aja valitsusjuht.

Anonüümne ütles ...

Või et "vahva vunts", tänu teiesugustele said omal ajal ka vahavad vuntsid hitler&stalin võimule.

Lambad olete... määää.....

Irja ütles ...

Ega Siim süüdi ole, et Leninil ja Stalinil olid vuntsid!
Hercule Poirot'l on vuntsid ja ta on väga tark. Kallast võibki tema terava mõistuse tõttu võrrelda Hercule Poirot'ga.