kolmapäev, 18. mai 2016

Kui migrandid ei taga Eestisse tulla, milleks neid pressida?!

Väljavõte Financial Timesi veebist.

Nagu selgub Briti väljaande Financial Timesi uurimisest, ei taha migrandid Kreekast ise Eestisse ja teistesse vaesematesse ELi riikidesse tulla. Nad lausa põgenevad Eestisse suunamise eest! Nüüd tekib küsimus, miks EL ja Eesti võimud neid inimesi siis kangesti Eestisse üldse pressivad? Mis on asja point, nagu öeldakse?

Kui eestlased neid ei taha ja nad ise ka ei taha, siis on loogiline, et neid Eestisse ei suunata. Ent ELi võimud ja väike Eesti pressivad kangesti, et neid ikka suunataks. Kergelt skisofreeniline olukord, või mis?! Lõhnab räige inimõiguste rikkuse järele. Umbes nii, et karistuseks sõja eest pagemise eest saadetakse mõned Eestisse.

Eesti võiks avalikult kuulutada nagu Poola, et ei mingeid migrante!!! Ja jutul lõpp. Migrante tasub kaaluda siis, kui Eesti pensionid, palgad ja põllumajandustoetused ELi tasemele on tõstetud, siis vaadatagu edasi. Aga muidu suunatagu migrandid sinna, kus elu niigi hea: Saksamaa, Holland, Taani, Soome, Rootsi, Inglismaa - võtku ja lustigu koos! Miks mitte Norra ja Šveits - ELiga ühises majanduspiirkonnas kõlbab olla ja selle pealt kasu lõigata, aga migrante vastu võtta ei kõlba?!

Pealegi, nagu sõnumitest võib välja lugeda, ähvardab ka Eestit sõda. Milleks tulla sõja eest pakku uude sõjakoldesse. Kui ma oleks süürlane, siis ise ka hoiaks Eestist või üldse Venemaast võimalikult kaugele.

Ma ütlen.

Kommentaare ei ole: