esmaspäev, 20. juuni 2016

Fantastiline!!! Laekunud juba 539, 5 eurot!



Juhhei! Eilse ja tänase päevaga on minu pangaarvele laekunud 80 eurot, mis tähendab seda, et nelja üheotsapileti rahast Portugalist Eestisse on meil praeguseks koos juba 539, 5 eurot. Hurrraaa! Sellest veel lendamiseks ei piisa, aga oleme oma eesmärgile väga lähedal.

Suur, suur, suur tänu kõikidele toetajatele. Oleme teile siiralt ja südamest tänulikud. Üks annetaja kirjutas väga armsalt, et tema poolt teele pandud kümme eurot on sümboolne tänuavaldus intrigeerivate kirjutiste eest blogis. See tegi südame soojaks, aitäh. Nii hea oli sellist tunnustust lugeda. Meie eesmärk ongi teile huvitavat ja intrigeerivat lugemist pakkuda – oleme väga rõõmsad, kui te leiate, et meie pingutused ei ole olnud asjatud.

Ei oskagi midagi rohkem öelda. Kallistused teile ja loodetavasti näeme juba varsti Eestis!

Kui on veel keegi, kes soovib meie toetajatega kampa lüüa ja meid kojulendamisel abistada, siis minu (Irja Tähismaa) arveldusarve number Swedbankis on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X. Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse ja soovib vastukingiks minu Portugalis ilmuvat inglisekeelset raamatut, märkigu palun selgituseks „Raamat”, kes soovib lihtsalt toetada ja vastukinki ei soovi, märkigu „Toetus”.

Kandke üle selline summa, mida saate endale lubada ning ärge häbenege teele panna ka väiksemat raha. Iga euro on teretulnud :). Ainus palve on see, et toetagu vaid need, kellele meeldime ja/või olulised oleme ning kes leiavad, et oleme nende raha väärt – siis tekib sellest hea energia.

Omalt poolt lubame jätkuvalt sisukaid blogisid ning oma edasiste seikluste ja sekelduste värvikat kajastamist.

Veelkord suur aitäh ja kummardus teile, armsad sõbrad!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

kui eestisse tulete otsige see vend ülesse ja tehke taga intekas ta kavatseb ka presidendiks kanditeerida https://www.nelli.ee/arno-remmel-tahab-saada-presidendiks