laupäev, 18. juuni 2016

Koguneb, koguneb… 459, 5 eurot käes!!!




Täna oli jälle pangaarvel rõõmus üllatus - laekunud oli 52 eurot ja viiskümmend senti! Suur-suur tänu taaskord kõikidele toetajatele!

Liigume oma unistusele järjest lähemale.

Kes veel ei tea, siis kogume raha nelja lennupileti (kaks täiskasvanut ja kaks last) jaoks, et sõita siit Portugalist koju, Eestisse. Meie siinolek venis nii pikaks seetõttu, et algselt kuuks ajaks planeeritud puhkuse lõpus jäi meie angelmani sündroomiga nelja-aastane tütreke Juuli nii raskelt haigeks, et talle tuli kutsuda kiirabi. Tal oli 39 palavik ja tekkisid eluohtlikud krambid - ei julgenud sellises olukorras lennata ja kaotasime piletid. Veetsime talve ja kevade Portugalis, aga nüüd, kus temperatuur ähvardava kiirusega tõuseb (järgmisel nädalal pidi tulema 35 kraadi!!!), on meil aeg koju tulla, sest mina ja Roosi nii kuuma ilma ei talu.

Kes soovib samuti meie toetajatega liituda, saab seda teha, kandes vabalt valitud summa minu (Irja Tähismaa) pangaarvale Swedbankis. Arveldusarve number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X. Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse ja soovib vastukingiks minu Portugalis ilmuvat inglisekeelset raamatut, märkigu palun selgituseks „Raamat”, kes soovib lihtsalt toetada ja vastukinki ei soovi, märkigu „Toetus”.

Ärge kartke kanda ka väiksemaid summasid. Üks tore inimene kandis täna üle 2 eurot ja viiskümmend senti. Aitäh! Oleme südamest tänulikud iga väiksemagi toetuse eest.

Omalt poolt lubame jätkuvalt sisukat blogi (-sid) ja kõikide seikluste ning sekelduste värvikat kirjapanemist.

Musid ja kallid teile ning näeme loodetavasti peagi Eestis!

P.S. Kampaania on mõeldud blogi fännidele ning inimestele, kellele me meeldime või mingil põhjusel olulised oleme.  Kellele me ei meeldi/pole olulised ja kes leiavad, et me pole nende raha väärt, jätku see tekst tähelepanuta ja ärgu kandku meile pennigi.

Kommentaare ei ole: