neljapäev, 23. juuni 2016

Täitsa lõpp! Laekunud on juba 764, 5 eurot!!!



Meie nädal tagasi alustatud aktsioon „Portugalist ära!” kogub järjest enam hoogu - eilse päevaga laekus 200 eurot, mis tähendab seda, et nüüd on meil lennupiletite rahast koos juba 764, 5 eurot. Hurrraaa! Kui raha veel juurde tuleb, siis saame äkki isegi Helsingi kaudu lennata ega pea lastele kurnavat ümberistumist ette võtma. Inno läkski juba lennupiletite hindu uurima. 

Aitäh kõigile toetajatele, südamlik tänu! Päris jaaniks me ei jõudnud, aga noh, siis seto jaaniks :). Ilmaga ei ole ka enam nalja - Inno vaatas, et järgmisel nädalal tuleb 37 kraadi! 

Kui on veel kedagi, kes tahab meile Portugalist koju naasmisel abiks olla, siis seda saab teha, kandes enda poolt valitud summas annetuse minu (Irja Tähismaa) arveldusarvele Swedbank'is. Arveldusarve number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X. 

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse ja soovib vastukingiks minu Portugalis ilmuvat inglisekeelset raamatut, märkigu palun selgituseks „Raamat”, kes soovib lihtsalt toetada ja vastukinki ei soovi, märkigu „Toetus”.

Kandke üle selline summa, mida saate endale lubada - abi on igast eurost :). Ainus palve on, et toetagu vaid need, kellele meeldime ja/või olulised oleme ning kes leiavad, et oleme nende raha väärt – siis tekib sellest hea energia.

NB! Kui peaks juhtuma nii, et raha kantakse üle rohkem kui lennupiletiteks vaja, siis seda kasutame Juulikesele uue jalutuskäru/ratastooli ostmiseks. Ta on nimelt oma vanast kärust välja kasvanud ja vajaks uut. Nägime üht ägedat käru Amazonis. Ostame ära ja näitame teile ka. 

Oleme kõigile toetajatele südamest tänulikud ja lubame anda endast 100 %, et saate ka tulevikus meie blogidest häid ja huvitavaid tekste lugeda. 

P.S. Inno vaatas just, et kõige odavamad piletid on 28. juuniks - ümberistumisega Ateenas. Maksaks kokku 540 eurot. Aga lubatakse võtta ainult käsipagas. Meil aga on kärud! Pealegi tähendaks see 16 tundi Ateenas passimist, mis oleks lastele väga kurnav. Seega see variant jääb ära, vaatame edasi. 

P.P.S. Inno just vaatas, et 28.  ja 29. juunil ning 4., 5. ja 6. juulil saaks Helsingi kaudu lennata 1100 euro eest. Pöidlad pihku, äkki saame selle raha kokku!  

Kommentaare ei ole: