neljapäev, 7. juuli 2016

Reisifond muudkui täieneb! Juurde tuli 70 eurot!!



Täna hommikul oli jälle põhjust rõõmustada, sest kartlikul pilgul (kui palju seal veel raha alles on???) arvet piiludes selgus, et meie reisifondi on tulnud juurde 70 eurot!

Suur-suur tänu lahkele toetajale, kes, muide, oli sama inimene, kes minu kleidi jaoks sihtotstarbelise annetuse tegi :). Selgitusse oli märgitud: „Eluseikluste jätkuks”. Nii armas, et meile kaasa elate, see teeb südame soojaks ja innustab veelgi entusiastlikumalt blogima.

See, et me ühel päeval Eestisse jõuame, on ütlematagi selge. Ja selge on ka see, et järgmisel nädalal hakkame Eesti suunas liikuma. Veel pole selge, kas tuleme lennuki, bussi või rongiga. Meie blogi on puhas meelelahutus ja kus see fun on, kui tuleme kõige lihtsamat teed Eestisse ja ütleme, et siin me nüüd oleme. Ei, tagasireis peab olema vahva, võlgneme seda nii toetajatele kui ka teistele blogilugejatele. Tahame pakkuda teile ägedamaid seiklusi ja sekeldusi, mida blogimaastikult leida võib!

Nii et pisut veel kannatust… Natuke närvipinget… Kas nad tulevad või ei tule? Millega tulevad?? See kõik selgub juba järgmise nädala alguses.

Nii palju võib ette ära öelda, et kõigepealt pakime siin lossikeses oma kodinad kokku, siis võtame takso (5 euri) ja sõidame väikesesse linnakesse. Sealt bussi peale ja…

Teele! Olete kõik oodatud meie eluseikluste jätkust osa saama, maailma kõige armsamad lugejad! Ja kui kellelgi on veel kange kiusatus meid meie teekonnal aidata (seda ei saa välistada) – et me ei peaks tee ääres kärbatanud ubinaid sööma ja hulkuvaid koeri grillima – , siis need toredad inimesed võivad teha enda vabalt valitud summas annetuse minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbankis, mille number on: IBAN: EE112200001100329486. Välismaalt üle kandes panga BIC kood: HABAEE2X.

Kes teeb vähemalt 25-eurose annetuse, saab soovi korral vastukingiks minu Portugalis ilmuva inglisekeelse raamatu – sellisel juhul märkige palun selgituseks „Raamat”. Kui te raamatut ei soovi, siis kirjutage lihtsalt „Toetus”.

Seikleme edasi ja nägudeni Eestis!

Pildil: Varsti jälle bussi peale. Vihane Inno ja entusiastlik Roosike teel mägikülla.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuulge, tehke endaga midagi. Jooge vähem, näiteks. Või vähemalt ärge sääraseid pilte üles laadige, millega on paras lapsi hirmutada - pahura kuldi näoga pedofiil on taas ühe lapse kätte saanud...

Irja ütles ...

Inno on sel pildil vihase näoga, sest Roosi on just tund aega järjest tralli teinud :). Meie blogi ei ole mitte ilublogi, vaid ELUblogi. Elu oma eheduses. Ei näe põhjust tegelikkust varjata. Pildil on üks väsinud isa koos väikse lapsega nelja tunni pikkusel bussisõidul.

Anonüümne ütles ...

Parem mitte selliseid pilte üles laadida, mis võivad takistada potentsiaalsete annetajate rahavoogusid.