kolmapäev, 6. juuli 2016

Savileaks! Kapo töötajate nimed avalikustatud!

Väljavõte Kesknädala veebist.

Delfis lööb laineid Kesknädala artikkel (imede ime!), kus on Edgar Savisaare palvel avalikustatud tunnistajate, põhiliselt linnavalitsuse töötajate ütlused Kaitsepolitseile Savisaare kriminaalasjas.

„Tunnistajate poolt antud ütlustest nähtub, et ei ole head põhjust minu ametist kõrvaldamiseks,” kirjutab loos Savisaar. „Tegelikult ei ole üldse põhjust, sest ei ole ühtegi tunnistajat, keda kaitsta, kuna mul pole põhjust nende mõjutamiseks. Ma annan teile kõigile võimaluse tutvuda nende tunnistajate ütlustega, mis on alljärgnevalt kättesaadavad. Erinevalt kaitsepolitseiametist ja prokuratuurist eelistan mina avatud asjaajamist. Võib-olla ongi salastatud asjaajamine võimaldanud hoida mind eemal Tallinna linna juhtimisest kunstlikult loodud alustega. Lugege materjali, mille pärast on kõrvaldatud Eesti pealinna linnapea ametist tänaseks juba üheksaks kuuks. Vaadake, kas leiate selle tunnistaja ja need ütlused, mida minu ametist kõrvaldamise hinnaga on vaja kaitsta.”

Reality check. Savisaar on kaval ja tahtis Assange'i teha. Lisaks tunnistajate ütlustele on ju nüüd avalikustatud ka tunnistajaid üle kuulanud Kaitsepolitsei töötajate nimed, mis ilusti protokollidest välja tulevad. Kokku üheksa ametniku nimed.

Nii et tekkinud on uus leaks - Savileaks! Põnev muidugi, aga milleni see välja võib viia? Võitlusele Kaitsepolitsei kui institutsiooni vastu?

Veel üks tähelepanek. Viimasel ajal on saanud väga populaarseks oma kohtuasja üksikasjalik kajastamine. Lisaks Savisaarele teeb seda väga hoogsalt ka Kaur Kender, kirjutades Nihilistis kõigest oma protsessiga seonduvast kuni prokuröri ja kohtuniku hingeeluni välja.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Veel üks tähelepanek. Viimasel ajal on saanud väga populaarseks oma kohtuasja üksikasjalik kajastamine. Lisaks Savisaarele teeb seda väga hoogsalt ka Kaur Kender, kirjutades Nihilistis kõigest oma protsessiga seonduvast kuni prokuröri ja kohtuniku hingeeluni välja."

Ootame siis sellegi https://www.riigiteataja.ee/kohtulahendid/fail.html?id=177649179 kohta hingepaljastavaid kommentaare.

Inno ütles ...

Seal on kõik selge :)

Anonüümne ütles ...

Tõesti on selge - kurjategija sai teenitud palga!