teisipäev, 26. juuli 2016

Vaadake, milliste kenade tšikkidega Edgar täna Võrus käis!



Täna ei läinud meie külla Edgari poole, vaid tema tuli meie juurde Võrru. Tegelikult sai Võru kohtumine kokku lepitud juba Tallinnas. Pakkusin välja oma lemmikkohviku Katariina. Edgar oli päri.

Mõtlesin, et niikuinii unustab ära, aga näe, täna hommikul helistas mulle Keskerakonna peasekretär Oudekki Loone ja pakkus välja, et võiksime kohtuda kella ühe ajal Katariinas ehk pooleteise tunni pärast.

Olin nõus. Panime lapsed kolmveerand üks (Katariina asub meie majast paariminutilise jalutuskäigu kaugusel) riidesse ja hakkasime kohviku poole jalutama. Edgar ja tüdrukud – Oudekki ja Olga Ivanova – olid juba seal ning Edgaril oli mahlaklaas ees.

Viisakused vahetatud, tekkis äge arutelu selle ümber, mida küll söögiks tellida. Mina soovitasin Edgarile Katariina kohviku imehääd kilusuppi, mis alles sel suvel menüüsse lisatud. Ta punnis alguses natuke vastu, aga jäi lõpuks nõusse. Olga tellis endale salatit ja Oudekki tomatisuppi parmesanijuustuga.

Mina võtsin ka kilusuppi. Sellest poole sõi ära Roosike, kes tahtis TINGIMATA ise süüa. Olga imestas, et alles aasta ja seitsme kuune, aga sööb nii ilusti ja iseseisvalt. Roosi stiilinäide:


Inno tellis endale paisutatud tatart metsaseente ja hapukoorega, mis on samuti imehea. Siin Inno Olgaga juttu puhumas:


Seejärel võtsime veel magusat. Edgar tellis endale korvikese kohupiima ning värskete vaarikate ja mustikatega. Mina võtsin kohvi ja samuti ühe korvikese.



Söömise kõrvale rääkisime muidugi ka juttu. Edgar küsis, kas olen juba jõudnud Kesknädalale lubatud uue arvamusartikli ära kirjutada. Tunnistan ausalt, et plaanisin seda teha eile, aga nagu ma kirjutasin – eile oli lihtsalt liiga palav ja mul aju suitses. Nii et natuke läheb veel aega :). Juttu oli ka Tallinna TV uuest plaanitavast teleprojektist, millest kirjutasid juba Delfi ja Õhtuleht. See peaks kajastama Edgari protsessi ning tegema seda OJ Simpsoni protsessi stiilis.

Muide, ma olin sel ajal Ameerikas, oma tädil külas, kui OJ üle kohut peeti. Terve Ameerika vaatas seda telerite ette naelutatutena. Ja kõik rääkisid sellest. Mu tädi ja täditütar muust ei rääkinud kui vaid sellest. OJ ja Nicole’i suhte üksikasjadest, prokurör Marcia Clarki riietest ja soengust jne jne. Iga viimase kui National Enquirer’i esikaas oli pühendatud SELLELE PROTSESSILE.

Saab siis näha, kas sama saatus tabab ka Edgari protsessi.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

järjekordne tallinlaste raha mõttetu raiskamise projekt...

Anonüümne ütles ...

Tallinn ei raiska palju raha. See on kõik mikroskoopia, võrreldes sellega, mis läheb reformarite nõusolekul pidevalt välja võõrpankadest.

Anonüümne ütles ...

Paistab, et Tähismaadel on tõesti vesi ahjus, kui juba Savisaarega diili tehakse. Milleks Savisaarel neid kloune aga vaja on, on muidugi iseküsimus.

Anonüümne ütles ...

Aga mis sel Savikalgi muud üle jääb. Kas keegi kujutab ette, et mõni tõsiseltvõetav jurist oleks nõus selles TallinnaTv jamas osalema. Siis ei jäägi üle muud, kui kurjategijat ja persekukkund prokurörihakatist kasutada...

Anonüümne ütles ...

Tallinna TVd mittevaatav ütleb alati: jama. Näiteks Raidi ja Väli ning Lengi-Reinde-Ummelase saated on küll huvitavad, räägitakse krambivabalt ja parketikõlbmatult.

Inno ja Irja võiks mõelda ja väljapakkuda ühe arvamussaate TTVs. Lisaks võiks pakkuda regulaarseid arvamuslugusid Pealinna lehte.

a.

Anonüümne ütles ...

Tark tegu, Inno ja Irja.
Iseasi muidugi, kui kauaks seda leiba jätkub, aga alustuseks hea seegi.

Unknown ütles ...

Aitüma, et te kirjutasite kunagi ka päris Keskerakonna telgitagustest ning sellest, kuidas Savisaar, Toobal ja Yana Toom teile maksid sulas ja Linnavalitusest erinevatel ettekäänetel (raamatu kirjutamine jms) selle eest, et te meedias toetaksite Savisaart. Nii nagu praegugi teisel ringil.

Tõeliselt väärt lugemine - https://toptop.ee/category/keskerakonna-telgitagused/

Sellest saaks kindlasti palju huvitavama (ning tõetruuma) seriaali ning telesaate, kui see Savisaare protsess.

Ma ausaltöeldes isegi imestan, et Savisaar julgeb teiega peale selliseid artikleid taas koostööd alustada, sest see on ju ette teada, et te tagantjärele kirjutate ka sellest kuidas asjad päriselt olid. Aga ju ta on tark ning teab, et inimesed unustavad kergelt. Võiksite parralleelselt ka sinna uusi artikleid kirjutada, kui leping on käes.

Ka Nihilist.fm-is Mikk Pärnits vahepeal kirjutas, kuidas seal asjad päriselt on ning mis eesmärgil seal tegutsetakse (samuti Varoufakise, Trumpi, Brexiti jms Euroopat lõhestavate vaadete toetamine). Aga Kaur Kender võttis väga kiirelt selle artikli maha ning praegu enam eriti ei varja ka, et ta teeb Savisaarega koostööd. Põnev oleks muidugi teada, kui palju Savisaar maksab Kenderile teist rohkem. Ning muidugi ka seda, kui paljude inimestega ta veel koostööd teeb, kellest meil ei ole halli aimugi.

Miumiu ütles ...

Kas Edgar tegi teile selle söömingu välja?

Anonüümne ütles ...

Savikast ei tea ma midagi aga eks sellisel kohal tegijale midagi süüks ikka leitakse!?
Oudekkist on selle artikli juures üks ilusamaid fotosid!

Irja ütles ...

Mind ka huvitaks, palju Savisaar Kenderile maksab :). Sest mina olen siiamaani saanud ainult honorari Kesknädalale kirjutatud artiklite eest ja Inno ka. Eks selle koostööga peabki ettevaatlik olema, et ikka iseendaks jääd. Mul on see paha omadus, et ma ei allu eriti hästi korraldustele. Ja enne lahkun, kui lasen ennast orjastada. Eks seepärast see koostöö enne katki jäigi.