kolmapäev, 3. august 2016

Puhkus Nizzas sai hoopis teise tähenduse

Väljavõte reklaamifirmade liidu veebist.

Mäletate veel seda Hansapanga pensionikindlustuse reklaami 13 aasta tagusest ajast, kui toonane rahva lemmik, suusataja Andrus Veerpalu reklaamis puhkus Nizzas. Kõndis samal promenaadil, kus hiljuti toimus hirmus terrorirünnak. Sõnum oli: Ole selline nagu tahad. Elu lõpuni.

Ma ei tea, kas üks Eestist pärit hukkunutest, pensionieas naisterahvas oli Nizzas Veerpalu eeskujul. Aga igal juhul on puhkus Nizzas, või üldse pensionipõlve veetmine välismaal saanud hoopis teise tähenduse. Praeguses kontekstis tähendab see verest nõretavaid inimesi, kes põgenevad elu eest.

Paradoksaalsel kombel on kõige turvalisemaks puhkuse veetmise kohaks saanud Euroopas hoopis kodune Eesti. Hoopis Eestis saad olla selline nagu tahad, kasvõi elu lõpuni. Eestlaste jaoks täiesti tasuta, ilma mingi panga välise abita.


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Veider lugeda, kuidas nüüd Eestit taevani ülistad. Alles oli maailma halvim koht, kus elada :)

Teil on see "kust tuuleke, sealt meeleke" suhtumine ikka väga üle võlli läinud juba. Muud ei teegi, kui käitute vaid oma sõnadele vastu.

Mäletan ka kunagist artiklit Irja sulest, kui tobe on lastest paljaid pilte üles laksida ja mida sellised vanemad ometi mõtlevad jne. Te ju viimasel ajal muud ei teegi, kui panete vaid lastest paljaid pilte üles. Sellest ei hakka üldse rääkimagi, kui rumalad kunagi Irja arust inimesed olid, kes üldse lapsi teevad... :) Ja sinu kirjutised sellest, kui kole ja tselluliidine su eks on... Ohjah.

Inno ütles ...

Rõõm kuulda, et meie blogi tsiteeritakse nagu Piiblit. Muide, Piiblis on ka väga vastuolulisi seisukohti!

Anonüümne ütles ...

Teie räpase blogi võrdlemine Piibliga on ikka ülim matslikkus ja väga madal. Sellist asja poleks isegi sinult oodanud!!!

Anonüümne ütles ...

Kui armastad inimest, siis armastad ka tema tselluliiti ja õllekõhtu.