neljapäev, 29. september 2016

Kaljulaid juba valetas rahvale?

Kersti Kaljulaid jäi luiskamisega vahele? Väljavõte Ekspressi veebist.

Kersti Kaljulaidi nõrk koht on mehed. Esiteks on selgusetu, kui mitu meest tal siis õigupoolest on ja millised lapsed on tehtud mis mehega. Tal nagu oleks endal asjad sassis. Samuti on ta andnud väga vastukäivaid ütlusi meeste kohta.

Näiteks oma viimase mehe, Georgi-Rene Maksimovski kohta ütles Kaljulaid esialgu, et mees tegi mingit väga salajast tööd, millest ei saa rääkida. Siis aga tuli välja, et mees pole ikka teinud mingit salajast tööd, vaid esiteks alates 2009. aastast üldse kodune, algul lapsehoolduspuhkusel, siis lihtsalt palgata puhkusel ja tema ametikoht on üldse koondatud. Enne seda oli 1992-1993 tööl Tallinna Telefonivõrgus, 1993-2009 Valitsussides, uue nimega Riigi Infokommunikatsiooni SA. Ta polnud mingi luuraja, tema töö eeldas riigisaladuse loa olemasolu, aga seda luba on vaja paljudes riigiametites.

Rahvakeeli öelduna oli tegemist kõige pesuehtsama kaablivedaja ehk Juhtme-Jukuga. Miks Kersti seda ametit häbeneb ja varjab, no tont seda teab. Kõik ametid peaks olema head.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eesti president ei peaks sarnanema Halloweeni kummitusega.

Anonüümne ütles ...

Rõve tänitaja :). Irja jällegi valetab oma romaani kohta, mida tegelikult ei ole ega tule ja sina valetasid kohtule oma sissetulekute kohta. Kas see on siis parem?

Unknown ütles ...

Uskumatu kui palju on kadedad inimesi ja tähenärijaid.Vaadake enid ja siis tulge maha tegema.

Anonüümne ütles ...

Naistel on samuti õigus tööl käia ja meestel kodus lapsi hoida, ehk ei ole meie ühiskond piisavalt tolerantne selles osas.

Generaator ütles ...

§ 6. «Salajase» tasemega riigisaladus

12) Kaitsejõudude Peastaabi luure ja vastuluurega tegelevale struktuuriüksusele ning Kaitsepolitseiameti ja Valitsusside struktuuriüksustele pandud ülesanded ja struktuuriüksuste TEENISTUJATE ja seal teenivate isikute konkreetsed tööülesanded. Seda teavet sisaldav teabekandja salastatakse 25 aastaks;