teisipäev, 22. november 2016

BMW juhi muljetavaldav õhulend

Väljavõte Google Streetview veebist.

Uudistest ei tule hästi välja, aga 22-aastase naisterahva roolitud BMW, mis Viljandis eile avarii tegi, sooritas ühtlasi muljetavaldava õhulennu. Sisuliselt lendas masin ristmikust üle sõites terve ühe tänavavahe ja sõitis hoovi poolt sisse üks tänavavahe edasi asuvasse majja. Pildi pealt on näha, et tee teeb selle koha peal kõnniteel väikse jõnksu üles, nii et see oli nagu looduslik trampliin seal. Kiirus pidi muidugi suur olema, vast ligi 200 km/h. Õnn, et auto vastu puud ei põrutanud, ja et seal ühtegi laternaposti polnud, muidu oleks autos olijad surma saanud.

Kaardi pealt näeb pilt välja selline (Google Mapsi veebist):


Siin on mõned pildid sündmuskohalt Sakala veebist:

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Miks ta õnn on, et auto vastu puud ei lennanud ? Inimeste kodu, kes milleski pole süüdi , muutus hetkega elamiskõlbmatuks ja võib olla tuleb hoopis lammutada.Inimesed olid seal majas ja oleks võinud kannatada või surma saada .Pole teada kas seda kahju üldse kinni makstakse või mitte. Mis õnne siin näha saab ?

Puu oleks auto kinni pidanud.Mul poleks põrmugi kahju inimesest, kes joobes olekus 200 km / h vastu puud sodiks lendab. Ise on süüdi.Mida varem see juhtub, seda parem, sest selline isik on potentsiaalne mõrvar ja suur oht kogu ühiskonnale. Ja kui seal autos oli teisi, siis olid need ilmselt narkarjuhi sõbrad, kes väga hästi teadsid juhi elukombeid ja riske mida nad võtavad kui sellesse autosse istuvad. Ma ei istuks iial autosse, mille juht on joobes kihutaja .