kolmapäev, 30. november 2016

Ja olemegi Tele2'e võrgus! Esmamulje väga hea!!



Siin (vasakul) minu uus, Tele2lt saadud telefon Huawei Y5 II, paremal minu vana iPhone 4S. Kuna Inno number ei ole veel Elisa võrgust üle läinud - läheb detsembri alguses -,  siis tema oma on veel karbis.

Minu telefon läks üle esmaspäeval ja olen väga rahul. Alguses oli suurem telefon natuke harjumatu, aga nüüd olen ära harjunud ja meeldib isegi rohkem kui iPhone.

Ja mida ma kindlasti ära märkida tahaks, on see, et Tele2l on superteenindus: ülisõbralik ja abivalmis.  Isegi väiksema viivituse pärast vabandatakse. Kindlasti Eesti mobiilimüügifirmade parim teenindus. Telial ja Elisal on siin kõvasti järgi võtta.

Nii et esmamulje on väga hea. Saab siis näha, kuidas leviga.

Ahjaa, mis saab minu vanast telefonist? iPhone läheb Roosile. Ta on seda juba pikemat aega endale nuianud, näidates selle poole näpuga ja öeldes: „Minu, minu!” Noh, nüüd ongi see tema oma. Inno pani talle sinna ka Peppa multikad sisse, mida ta kohe innukalt vaatamata asus. Nüüd on Roosi Peppa'd nii iPad'is kui iPhone'is. Lisaks Peppa'de vaatamisele kasutab Roosi iPhone'i ka telefonikõnede imiteerimiseks, asetades telefoni kõrva äärde ja mängides, et räägib kellegagi.

PS. Vasta ka küsitlusele: milline Eestis tegutsev mobiilifirma on sinu arvates parim? Küsitlus Kohviku paremas servas üleval.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaat kui tore! Palun ütle number ka, äkki helistan Sulle mõnikord, kui Inno on ÜKT- d tegemas ja Sinul on igav.

Anonüümne ütles ...

10 aastat Tele2 klient ja rahul, kiire, sõbralik, vastutulelik teenindus. Hindu annab kaubelda, levi on parem kui Elisal.

Irja ütles ...

No siis on tore :).

LPR ütles ...

Kas te jälgite mis toimub North Dakotas praegult?

Anonüümne ütles ...

Võrust 15 km ja Tele2 levi kaob.