kolmapäev, 9. november 2016

Kreml ei ootagi Trumpilt Krimmi tunnustamist

Väljavõte vesti.ru veebist.

Vene võimud ei ootagi USA uuelt presidendilt Donald Trumpilt Krimmi tunnustamist, kuna Krimm on Venemaa osa ja see on fakt, vahendab vesti.ru Vene presidendi pressiesindaja sõnu.

Päris põnev. Mis näitab, et Vene võimud ootavad, et USA uus president annab neile loe teha kõike, mis nad tahavad.

Inno kommentaar:

Mängitakse selle peale, et Trump on ärimees. Nüüd on küsimus, mida pakuvad Venelased USAle vastutasuks. Kas osa Põhja-Jäämere naftavarudest? Või teevad mingeid järeleandmisi Lähis-Idas?

On selge, et suhted maailmas lähevad pragmaatilisele pinnale: kaubeldakse vorst vorsti vastu. Eesti peaks mõtlema, mida on väiksel Eestil pakkuda USA-le, et tema pärast võiks või peaks ameeriklased verd valama. Ilmselt ei saa see olema üheataoline tulumaks või e-hääletus. Pigem siis juba Eesti tüdrukud, kellega Trump olevat kunagi kõvasti semminud. :)

Ma olen seda kogu aeg öelnud, et Eesti suurim ekspordiartikkel on naised. Nüüd võivad naised muutuda ka julgeoleku garantiiks. Trump on tavaline ameerika jorss, kes joob õlli ja vaatab pornot. Tasub meeles pidada, et Trumpi naine on ida-eurooplane. Tõsi, slaavlane, täpsemalt sloveen.

Kommentaare ei ole: