kolmapäev, 23. november 2016

Mis värk selle Cherry'ga siis õigupoolest on? Ja kes valetab, kas Katrin Lust või Allan Martinson?

Väljavõte Õhtulehe veebist.

Loen siin Katrin Lusti kirjutist Cherry sooduspakkumiste portaali kohta (neid Cherry pakkumisi vahendas varem põhiliselt Delfi) ja asi muutub järjest segasemaks. Et 1,2 miljonit võlgu ja firma juht Allan Martinson vähemalt 100 tuhat välja kantinud firmast. See on ju päris kriminaalne asi, või mis?!

Ma pidasin muidu Martinsoni tubliks ja ausaks meheks, aga selline asi nüüd. Kuidagi hale nagu. Ja tõesti, kõik muud tema ärid, näiteks see pakirobotite värk võtavad hoopis uue värvingu. Lõhnab samuti pettuse järele. Jääb mulje, et need nn idud ongi loodud teiste tagant raha varastamiseks. Sest mingit äri selle Cherry tagant nagu ei paista - puhas pettus. Ja petetuid, nagu võib aru saada on ikka tuhandeid.

Vägisi jääb mulje, et see raha, mis Martinsoni abikaasa Karoli Hindriks nüüd sai oma Jobbaticali portaali jaoks, tuligi sellest Cherry portaalist. Ehk siis ausate eesti inimeste tagant varastatud raha, mida nüüd uues firmas puhtaks pestakse.

Või mis?

Panen siia ühe vihase kommentaari trip.ee veebist (trip.ee vahendas ka Cherry pakkumisi):

AndresR, ei tasu siin Cherry sulisi kaitsta. Fakt on see, et cherry müüs reise ise teadis reise müües, et neid ei saa kunagi toimuma, sest kohe antakse pankrotiavaldus sisse Tarbijakaitseamet samal ajal lubas neil tagatist 6x ! vähendada ja peale pankrotti ei lasknud tagatist isegi käiku, sest ilmselt survestati garantii andja poolt. Kogu teema on meedias täiesti kinni mätsitud, kuigi on tuhandeid kannatanuid. Kogu see teema löhnab nii sitasti, et paha hakkab, kurb on see, et sulid teevad rahulikult uue firma ja polegi nagu midagi juhtunud, sest piisavalt on palka saadud ja kuhu läks see löpus korjatud raha on teadmata, sest WOW le jäädi ju völgu. Eks igaüks ise teeb järeldused, kuhu see liikus ja kellele.
Kui Cherry ei olnud reiside vahendaja, mida ta reaalselt oli, siis oleks tulnud selline tegevus keelata ameti poolt vöi siis nõuda WOW tagatist, mida aga ei tehtud.
PS antud teemast järeldub, et maksta tasub krediitkaardiga, mitte deebetiga vöi ülekandega, krediitkaardiga maksjad on siis ilmselt vähesed, kes raha tagasi on saanud/saavd.

3 kommentaari:

olge ise ka tublid ütles ...

Pidasid Martinsoni tubliks ja ausaks meheks - oled küll mingit suuremat sorti kivi all elanud siis mõnda aega juba, sest see pole ju ei esimene ega ka mitte teine ega kolmas Martinsoni osalusel haisema läinud ettevõtmine.

Soovitan panna Õhtulehe otsingusse "cherry" ja lugeda läbi kõik sealsed selle nädala Kuuuurija/Cherry artiklite kommentaarid:
http://www.ohtuleht.ee/arhiiv/otsing?q=cherry

Superkelm Allan Martinsoni teinepool Karoli Hindriks on aga umbes sama mõõtu aferist kui tema teinepoolgi, või siis vähemalt supertankist.

Mõned kuud tagasi ilmus uudis, et idufirmal Jobbatical on juba poolemiljoniline kahjum - pole ka ime, kui seda juhib selline idu kui Karoli Hindriks:
Karoli Hindriksi firmal poole miljoni eurone kahjum

Tegelikult on nimetatud idufirma osanikud muuhulgas kõik eestlased, nimelt oma rahasüsti tegi sellesse ka Eesti riik 130 000 euro ulatuses läbi Arengufondi:
Karoli Hindriksi idufirma Jobbatical saab riigilt rahasüsti

LPR ütles ...

Eestis ei ole eriti palju ärksa mõtlemisega, energilisi ja julgeid inimesi kes toimetavad rahvusvahelisel areenil. Kurb, et cherry kokku kukkus, aga usun et nad said hea õppetunni. See, et nad viimasel hetkel oma rahad tagasi võtsid klientide arvelt on ebaeetiline aga samas midagi teha ei saa. Me koik peaksime kavalamad olema. Vaatan ise huviga mida nad järgmiseks teevad. Ahju peal lesijate seiklusi on igavam jälgida kui seda kammajaad.

Anonüümne ütles ...

Kui firma hakkab pankrotti minema, siis enam vouchereid ei väljastata, palkasid kärbitakse või üldse ei maksta. Käesolevalt oli vastupidi!