kolmapäev, 2. november 2016

Mitu päeva järjest võib süüa verivorste...



ilma et halb hakkaks? No meie sõime verivorste üleeile ja eile ning ka täna särisevad meil pannil justnimelt verivorstid. Kuidas tunne on? Inno ütles, et temal käisid juba eile verivorstid natukene suus ringi ja rohkem nagu ei tahaks. Minul oli täna poodi minnes aga tunne, et täna võiks veel verivorste süüa. Olgu siis, andis Inno järele ja lubas vorstid pannile lüüa, kui ma nad ära toon. Kuigi pannil oli eilsest veel kaks vorstikest järel. Mõtle hästi järele, kas sa ikka tahad veel verivorste, soovitas Inno. Tundus, et tahan. Inno ei vaielnud enam.

Nii et ostsin poest jälle verivorste - Rakvere omi. Tulin koju ja sõin kaks eilsest järele jäänud verivorsti ära. Nüüd vaatan pannil särisevaid verivorste ja mõtlen. Et kas ikka tahan neid veel. Kuidagi samasugune tunne nagu pärast mitmekuist kaheksajalasöömist. Samas natuke nagu ikkagi tahaks veel. Otsustatud. Täna söön siiski veel verivorste.

Aga see lubadus, et nüüd söön kuni jõuludeni ainult verivorste... Selle ma võtaks ikkagi tagasi. Nüüd tahaks vahelduseks hoopis... kala!

Kommentaare ei ole: