laupäev, 5. november 2016

Palju õnne siis, Jüri!


Kohvik õnnitleb Jüri Ratast Keskerakonna uueks esimeheks saamise puhul. See päev on kahtlemata ajalooline. Nüüd siis esimest korda ilma Savisaareta - tema halva, kuid ka kaitsva varjuta.

Aeg näitab, kas ja milleks ilma temata võimelised olete. Jääme põnevusega ootama :).

Võrumaalastena tegi meile kõige rohkem rõõmu Keskerakonna Võru piirkonna juhi Anneli Oti saamine juhatusse. Palju õnne, kallis Anneli! :)

Huvitav on tähele panna, et Savisaare toetajatest ehk savisaarlastest pääsesid juhatusse ainult Yana Toom, Olga Ivanova ja Siret Kotka ehk savisaarlased on juhatuses selges vähemuses. Saab siis näha, kas nad lepivad sellega, unustades Savisaare, või üritavad koos Savisaarega uue erakonna luua.

Yana puhul on näha, et ta ei üritagi pettumust varjata. Loomulik - kellele ikka meeldiks kaotada. Kui Savisaare leer kongressi legitiimseks ei pidanud, võib-olla poleks olnud mõtet seal üldse osaleda?

7 kommentaari:

Frei ütles ...

Ratase renomee täna tõusis.
Mitte valimiste tõttu vaid et ta suutis om rolli väärikalt välja kanda.
Ka intervjuudes ei olnud suu peale kukkunud ja ei poosetanud.

Irja ütles ...

Mulle meeldis, et ta suutis olla suuremeelne ega välistanud koostööd ka Savisaarega. Nüüd võiks Savisaar sama teha ja Jürile õnne soovida.

Anonüümne ütles ...

Savisaar ja keskerakond on sünonüümid, Ratas on kesj´keskerakonnas hääli saanud ainult tänu sellele, et ta oma piirkonnas oli keskerakonnast ja Savisaar oli ainult ühes piirkonnas, mujal anti hääl suvalisele keskerakonna esindajale, aga nende hääled on nüüdsest 0000000.

Margus Kiis ütles ...

Mina Savisaare asemel astuks lihtsalt parteist välja ja kogu moos.
Aga Ratase iseloomu järgi vaadates saab KEst vägagi tõenäoliselt teine SDE, selline valge mõttetu rasvapallike, mida hea veeretada RE taolistel ässadel. Ratas on ka super ümmarguse jutu ajaja, küll kõik ära seletab. Kuidas valijad sellega rahule jäävad, on iseasi.

Irja ütles ...

Mina usun, et selle tühja koha peale tekib kindlasti mingi uus erakond. Kas just Savisaare liit, aga midagi kindlasti. Yana Toom juba ütles, et ei välista liitumist Savisaare Liiduga.

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/768915/hiigelgalerii-keskerakond-sai-uueks-esimeheks-juri-ratase pikk galerii ja pildid korduvad, kuid kui ära vaatate märkate et kohal olid, sotside, ekre ja irl inimesed ka kõnet pidamas. aga reffe polnud kusagil.
muide mul isklikult pole enam kahtlust et siret kotka on etkari tütar

Irja ütles ...

Väga võimalik :).