esmaspäev, 7. november 2016

Põhjus, miks Savisaar tegelikult kongressile ei ilmunud

Edgar Savisaar ütles, et ei läinud Keskerakonna kongressile, kuna ei tahtnud seda farsiks muuta. Aga need, kes kongressil silma peal hoidsid, panid tähele, et revisjonikomisjoni esimees Olev Raju ütles aruannet esitades, et garantiikirjade kohta oli revisjonikomisjonile valetatud. Ja seda mitte kunagi mitme aasta eest, vaid nüüd, sel aastal, mõned kuus tagasi. Nimelt oli eelmine peasekretär Oudekki Loone revisjonikomisjonile suve lõpul kinnitanud, et neid garantiikirju pole käiku lastud, kuigi mõned päevad hiljem tuli välja, et need on siiski käiku lastud.

Ühtlasi ütles Raju, et pole kindel, kas need garantiikirjad (kokku summas ligi 700 tuhat eurot) vormistati kaks aastat tagasi ajal kui peasekretär oli Priit Toobal, või kirjutati need kirjad valmis tagantjärele nüüd selle aasta juulikuus.

Kõigile keskerakondlastele on selge, et Loone tegutses Savisaare teadmisel, mistõttu ei julgenud Savisaar oma erakonnakaaslaste ette ilmuda. Teda oleks süüdistatud valetamises ja erakonna tagant varguses ning tal poleks olnud võimalik kõike Loone kaela veeretada.

5 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

No see on äärmiselt kaval demagoogiline vorm "pole kindel, et kas/et pole" -- nii võib väita absoluutselt kõike ja mitte oma sõnade eest vastutada. Pole kindel, et Inno pole tapnud inimest. Pole kindel, et Irja pole töötanud prostituudina. Eks ju? Kust mina saan selles kindel olla?

Anonüümne ütles ...

ma ei mäleta enam kust see loone välja kargas, kas keegi mäletab kust etkar ta ülesse korjas?

Irja ütles ...

Loone ise ütles ühes saates, et ta oli ise Etkariga ühendust võtnud ja ennast erakonda võtta palunud :).

Üllar Saar, ettevõtja, 48, Tallinn ütles ...

+100 hr Kiis

Anonüümne ütles ...

Väga julge paljastus.
Võiks öelda isegi et seksikas paljastus.
Meie MTÜ premeerib kohvikut selle postituse eest preemiaga 200 €.