reede, 18. november 2016

Roosikese sünnipäev Katariina kohvikus, vaata pilte!



 Roosikese sünnipäev jätkus täna kella kahe ajal Katariina kohvikus, kus meid ootas ees imeilus sünnipäevatort küünaldega. Roosi oli hästi elevil ja erinevalt eelmisest aastast, kus tema sünnipäevatordi küünlad pidin Tasco do Vigarios ära puhuma mina, sai ta selle tähtsa ülesandega täna täitsa ise hakkama.

Seejärel algas tordi söömine ja tee joomine. Ka Juulikesele maitses Roosi sünnipäevatort väga ja ta sõi seda päris mitu lusikatäit. Meie Innoga sõime samuti torti ja jõime teed kõrvale.

Pärast seda ostsime veel mõned saiakesed koju kaasa ja lasime järelejäänud tordi kaasa pakkida. Hästi armas elamus oli, suur tänu Üllele ja Annelile selle eest :).

Roosit pidasid tema sünnipäeva puhul meeles ka paljud meie sõbrad, tuttavad ja sugulased. Vanaisa Mati helistas juba hommikul ja kohe pärast seda skapis Roosi oma Soomes elava vanaonuga. Seda oli hästi naljakas vaadata, sest Roosi ei saanud üldse aru, miks ta ei saa läbi ekraani vanaonu juurde minna, kui vanaonu ometigi käsi tema poole sirutas ja teda sülle võtta tahtis :). Õnneks sai vanaonule läbi ekraani lehvitada ja samuti paar sõna juttu vesta. Sõpradelt ja tuttavatelt tuli õnnitlusi nii Tallinnast, Rakverest kui Võrust. Oma õnnitluse saatsid ka meie Soome sõbrad Risto ja Seija, kellega Roosi üheaastast sünnipäeva läinud aastal Tasco Do Vigarios tähistasime.

Ahjaa, mida väike Roosi kingiks sai? Roosike sai kingiks palju raamatuid ja lisaks sellele ühe pehme Peppa. Kõige suurem heameel oli tal muidugimõista Peppa üle. Ta võttis ta kohe sülle ja andis nina peale musi. Pärast seda vaatas Peppa Roosi süles Peppa multikaid :).

Hästi tore päev oli. Siin veel mõned pildid Roosist Katariinas:



Huvitav, mis siin seina peal on.



Kas seda ka kuidagi alla tirida saaks?



Ohhooo, siin on veel põnevam asi!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Õnne lapsele!

Irja ütles ...

Aitäh :)

Triin ütles ...

Juba 2! Vahvat kasvamist Roosile (Aurorale)3ndaks eluaastaks! Õnne tervele perele! Nii ilus pilt lapsest tordi juures küünlaid puhkumas :)

Irja ütles ...

Aitäh :).