teisipäev, 8. november 2016

Ühe rehvi (mitte Refi!) raha koos!

Täna pangaarvet vaadates oli põhjust rõõmustada, sest selgus, et meie kakskümmend kuus aastat vana Audikese rehvikampaania jaoks on kogunenud juba 25 eurot. Ehk ühe rehvi raha on koos (Inno sõnul maksab üks uus rehv 40, aga kasutatu saab kätte 25-ga). Suur-suur tänu!

Õnneks on 1. detsembrini, mil rehvivahetus kohustuslik, veel aega, ning kõik, kes soovivad, saavad meie auto rehvikampaanias kaasa lüüa, kandes minu ehk Irja Tähismaa arveldusarvele Swedbankis, mille number on: IBAN: EE112200001100329486 (BIC kood: HABAEE2X), vabalt valitud summa. Selgituseks märkige palun: auto rehvide jaoks.

Väike ettepanek annetajatele ka - Inno on Tartus juba mõnda aega kodulehekülgede tegemist õppinud. Igaühele, kes kannab vähemalt 25 eurot, on Inno nõus tegema tasuta kodulehekülje. Sel juhul palun võtke meiega pärast ülekande tegemist ühendust, kirjutades meiliaadressil: irja.tahismaa ät gmail.com.

Rõõmustame, nagu ikka, iga euro üle :).

4 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Kasutatud rehvi pole mõtet osta. Neid müüakse juba nii kulunult, et varsti on läbi.

Anonüümne ütles ...

Kas Reet ulatas oma abistava käe?

Inno ütles ...

:)

Anonüümne ütles ...

Kas kaar ei tule liiga madal kui lapsed on alles nii väiksed, muide kulud ainult kasvavad kui lapsed kasvavad. Kodutunde(ta) eestil on säästu ja sekondhändi tiigimuda mekk man ja perspektiivi ei paista kuskilt.
Must lagi on meie toal.