kolmapäev, 7. detsember 2016

Ei tea, kes nüüd loll on?!

Väljavõte Delfi veebist.

Kui Irja keeldus Kesknädalasse Edgari kohta kiirkorras kiidulaulu kirjutamast, siis sekkus Tallinna TV juht Toomas Lepp, kes kukkus Irjalt lambist nõudma 2000 eurot, mille Irja olevat Tallinna TV tagant välja kavaldanud. Tallinna TV andis selle pärast isegi Irja kohtusse.

Nüüd aga, nagu välja tuleb, on Lepp ise paras suller, kes ettevõttest paarsada tuhat kõrvale pannud. Pole ime, Edgar lasi Tallinna TV kaudu endale füüri. Irjale ju ka maksti Tallinna TV-st raha Edgarile teene osutamise eest. Pärast üritati Irjat šantažeerides lihtsalt artikleid välja pressida. Aga Irja jäi endale kindlaks ning saatis hoopis Edgari perse, mis pani nii mõnedki asjad liikuma, nagu nüüd välja tuleb.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kohviku lugejad mäletavad seda 2000 euro lugu küll teistmoodi.Teile anti see reisirahaks ja avansiks, et Irja mängiks seriaalis Savisaare protsess.Eestisse te siis ei reisinud ja Irja seal ei mänginud.

Küll on imelik, et Lepp üldse niimoodi heast peast raha välja annab,mingeid dokumente pole, lepinguid pole sõlmitud,lihtsalt makse läks teele, ilmselt isakese käsu peale .Nõukaajal oleks sihukese asja eest otsekohe vangi pandud kui asutuse raha kuhugi laiali jagad.Kõik nad seal TTV-s kartsid Savikat nagu tuld, keegi ei julgenud vastu piiksatada, et niimoodi munitsipaalettevõtte raha laialijagamine pole seaduslik. Kes teab palju sihukesi 2000 euroseid makseid läks mujale ja mingi vuhvel ettekäändega.

Nüüd kus Savikas on võimust ilma, hakkavad igast luukered kapist välja kukkuma ja Tallinna linnavalitsuse Augeiase tallid vajavad alles puhastamist.Kuipalju sealt igast sohki ja saasta välja ujub, seda on isegi raske ette kujutada

Irja ütles ...

Raha anti Eestisse reisimiseks, tasu näitlejatöö eest, 200 eurot päev, pidin saama pärast võtteid.