kolmapäev, 14. detsember 2016

Kas ka Eesti tulevik: Aleppo naised on hakanud end ise hukkama, et pääseda vägistamisest Assadi valitsusvägede poolt

Väljavõte Daily Maili veebist.

Süüria vastupanuliikumine on Aleppos murdumas Assadi valitsusvägede surve all. Alepposse jäänud hirmunud naised on hakanud end ise tapma, et pääseda linna vallutavate valitsusvägede sõdurite poolt, vahendab Daily Mail.

Sama saatus ootab Eesti naisi võimaliku sõja korral, nii nagu see juhtus teise ilmasõja ajal, millest on kirjutanud Sofi Oksanen oma raamatus „Puhastus”. Mehed on kutsutud ära rindele, kodudesse on jäänud naised, lapsed ja vanurid, kes ei suuda end kaitsta. Viimase aja sõdades on kõige rohkem just ohvreid tsiviilelanike hulgas, kuna nemad on kõige haavatavamad. Naisi ja lapsi kasutatakse kaasaja sõdades meelsasti inimkilbina, et ühelt poolt näidata meedias sõja jõhkrust, teiselt poolt mõjutada vaenlast alistuma.

Eesti puhul on selge, et mehed kutsutakse ära Tallinna Toompead kaitsma, nagu see oli Pronksiöö ajal ja ülejäänud maa jäetakse maha NATO vägede ootele, kes peaks kahe nädala jooksul saabuma. See kaks nädalat aga on kõik naised ja eriti lapsed vaenlastele kerge saak - neid ei kaitse keegi. Ilmselt on üks lahendus end ise ära tappa, et mitte langeda alanduste ohvriks.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kisub sõjafoobiaks sul see juba ning see on vaimse haiguse tunnus. Soovid põgeneda antud situatsioonist ja loodad ning ootad muutust, kasvõi sõja näol.
Iga inimene loob tegelikult oma maailma ise ja valib need asjad, mis tema maailma kuuluvad.

LPR ütles ...

Muutused tulevad. Eesti on tuulepealne maa. Kui juba Washingtonis on tõmbetuul, siis Eestis tuleb täielik orkaan.

Margus Kiis ütles ...

Tuleb Portugali tagasi minna, seal pole mingit sõda olnud Napoleonist saati. Ja pole ohtu ka selleks.

LPR ütles ...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4033994/Sweden-warns-preparing-war-Officials-ordered-ensure-civil-defence-infrastructure-ready-fear-Russian-invasion-grows.html