teisipäev, 20. detsember 2016

Saksamaa on sõjas!

Saksamaa on sõjas, väljavõte Daily Maili veebist.

Saksamaa on sõjas - nii iseloomustatakse praegu Saksamaal toimuvat, kus terrorist lõi noa otse Saksamaa südamesse - sõitis röövitud 25-tonnise veoautoga 60-kilomeetrise tunnikiirusega Berliinis Breitscheidplatzi väljakul jõuluturul rahva sekka.

Saksa siseminister Klaus Bouillon ütles olukorda iseloomustades, et „Saksamaa on sõjas”.

Mis kummaline, esialgu vahistatud Pakistani päritolu kodanik lasti lahti, kuna ta olevat vale mees. Aga kes siis oli ründaja?

Kuivõrd tegelikku, näomaski kandnud ründajat pole tabatud, kardetakse Berliinis, et tuleb veel üks rünnak. Kõik jõuluturud on selleks aastaks Berliinis ja mitmel pool mujal Saksamaal selleks korraks suletud.

Pealtnägijad kirjeldavad traagilist sündmust, kuidas ohvrite hulgas olid lapsed, kes lendasid suure auto rataste all laiali nagu keeglikurikad, osa neist olid kistud rattakoobastesse, jättes maha verised joad. Autot juhtinud mees oli enne rahvamassi sööstmist ise autost välja hüpanud ja põgenenud sündmuskohalt.

4 kommentaari:

LPR ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Triin ütles ...

Oh issand, kui ohvrite seas lapsed, siis on see ikka erakordselt julm :(

Anonüümne ütles ...

Eks seda on varemgi maailma ajaloos olnud. Ususõjad ja suured rahvaste ränded on üsna tavalised, mida ikka sajandite jooksul on ette tulnud ja maailma muutnud. Rooma riigi langus näiteks, kristluse levik jms. Et meil on nutitelefonid ja arvutid s.t arenenud tehnoloogia, ei tähenda seda, et inimloomus muutunud on. Inimloomus jääb samaks.

Triin ütles ...

Väga loodan, et kõik vigastatud saavad ka terveks!