teisipäev, 31. jaanuar 2017

Inno ja Irja Kohvikus alates tänasest oma agony uncle ehk resident-doktor Inno!


Inno tänane postitus Meelise depressioonist (tubli mees, et sellest rääkida julges!) andis mulle mõtte teha Kohvikusse püsirubriik, kus doktor Inno annab nõu kõikidele hädasolijatele ja abivajajatele. Mitmetel tuntud ja tunnustatud ajakirjadel on oma agony aunt, Elle'il näiteks E. Jean ja Cosmos Irma Kurtz, kelle postkast hädaliste kirjadest tulvil. Mille poolest Kohvik kehvem on, ma küsin? Nii et alates tänasest tegutseb Kohvikus meie oma agony uncle, tuntud ka kui resident-doktor Inno, kes on paigal 24/7 ning alati valmis hädalistele nõuga abiks olema. Samuti võtab doktor Inno sõna siis, kui ühiskonnas mõnd meditsiinilist probleemi märkab.

Nii et kirjutage doktor Innole kas kommentaaridesse või saatke meil, mille aadressi leiate Kohviku kontaktidest, lehekülje ülaosast. Doktor Inno vastab esimesel võimalusel!

Pöörduda võib kõikide küsimustega. Nõu on täiesti tasuta. Anonüümsus garanteeritud!

Mis peamine - ärge jätke pöördumist viimase minuti peale, kui häda juba üle pea kasvab. Kes teab, äkki Neeme Raud oleks siiamaani AK diktor, kui ta oleks õigel ajal doktor Innolt nõu küsinud?

The doctor is in!

Kommentaare ei ole: