neljapäev, 26. jaanuar 2017

Mis seal ERR-is toimub?

ERR-i ajakirjanik Neeme Raud, väljavõte Facebooki veebist.

Mis seal ERR-is toimub? Alles see oli, kui Aarne Rannamäe end surnuks töötas. Nüüd lahkub läbipõlemise tõttu päevapealt Neeme Raud.

Kus on juhtide silmad?! Miks inimestele puhkust ei anta? Jeerum küll.

Raual on muidugi õigus. Parem lahkuda enne kui lihtsalt kokku kukud. Raud on andekas noor mees ja oleks kahju kui ta vara lahkuks nagu Rannamäe.

Siin on Raua tänane teade Facebookis:

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ütleme nii, et ma ei imestaks, kui härral on jamad armu pinnal. On selliseid juhtumeid ennegi olnud nii usas kui russide maal ja pinnavirvendused nendest on ju isegi meie ajakirjandusest läbi käinud.
Homoseksuaalide armuelu on vahel väga värvikas.

Anonüümne ütles ...

Mina aga arvan, et märksõnaks on siin hoopis Kook. Urmet Kook.Sama mees, kes veidi liialt päikest saanud "Ilma-Peebu" lahti laskis. Ei ole oma iseloomult just kõige meeldivam inimtüüp. Kunagi oli sellistele komsomol, nüüd peavad end ilma selleta välja elama.

Anonüümne ütles ...

err sööb oma tööjõu seest tühjaks ja tühi kott teadupärast püsti ei seisa.

Anonüümne ütles ...

Aga ERR võtku pitsitavates kleitides tibid tööle nagu Kanal2 Ja TV3.

Anonüümne ütles ...

Kindlasti on tegemist Kook'iga, see esimese kommenteerija seksuaalsuse teemaga salvamine on nõme. Neeme Raud ei ole enam selles eas, et hormoonid elu juhiksid. Mis vahet seal on, kas oled hetero või homo, aru ma ei saa....

Anonüümne ütles ...

Ühel töötajal sai selles võltspropaganda masinavärgis lihtsalt siiber*!?

Anonüümne ütles ...

Võib-olla nii, aga võib-olla ka naa.

Facebooki postitusest aimub ju otsesõnu suur solvumine noorema kolleegi peale...ja aimub pahameel internetis rääkijate peale - no ega interneti suud ei saa kinni panna. Räägitakse muidugi ja räägitakse ka rumalusi, aga mis parata, see käib avaliku elu tegelastega kaasas ja uudisteankur on avaliku elu tegelane.
Pigem paistab tervis viisaka seletusena - selmet hakata lahkama tegelikke tüliküsimusi avalikkuse ees, selline erutelu võib vägagi piinlikuks osutuda.

kat ütles ...

Tegelikult ma olen juba tükk aega mõelnud, mis seal ETV-s toimub. Eriti midagi uut ei näidata, lõpmatuseni korduseid vanadest seriaalidest ja nõukaaegseid lastesaateid. Kui ETV 2 pealt ongi midagi põnevat, siis turundus on suur null, sest põhikanal ei reklaami. Lisaks uudised on ikka suht kallutatud.

Triin ütles ...

Neeme Raud on vist väga emotsionaalne või pabinas olnud seda kirjutades, nii palju tähevigu sees + muid vigu (suur algustäht, kellegile vs kelleleGI).