reede, 10. veebruar 2017

Armastus ei küsi vanust - Jaan Tootsi ja Martin Plaseri näitel

Tänases Kroonikas on  kaks põnevat uudist: „Jaan Toots sai viienda lapse” ja „Martin Plaser jättis viieliikmelise pere maha uue nooriku pärast.”

Põnevad seepärast, et ühes leidis 59-aastane ärimees Jaan Toots õnne oma eelmisest elukaaslasest Katist (33) pea kümme aastat vanema naise Evega (42) ja sai temaga nüüd lausa lapse, ja teises jättis 36-aastane maadlusaktivist Martin Plaser, kes hiljuti abordi teemal sõna võttis, maha oma 37-aastase naise ja nelja lapse ema Kati, kellega ta oli seitseteist aastat koos olnud, et minna 20-aastase kallima Regiinaga.

See näitab, et armastusel ja vanusel ei ole omavahel mingit pistmist. Jaan Toots kui paadunud tibidekütt leidis lõpuks tõelise armastuse hoopis keskealise naisega. Martin Plaser on muidugi teine teema. Kui ta sel aborditeemal sõna võttis, siis ma korra mõtlesin ka midagi kirjutada, aga unustasin ära ja nii ta jäi :).

Mina arvan, et mees ei saa ka parima tahtmise juures teada, mida tähendab naise kehale ja psüühikale rasedus, ning seetõttu on need, kes sellest siiski räägivad, kas a) rumalad või b) fundamentalistid, mis teeb sama välja. Ma ei ole veel kuulnud, et mõni naine meeste onaneerimist kritiseeriks, kuna see tähendab raisatud seemnerakke, kel kõigil oleks olnud vähemalt mingi teoreetiline võimalus munarakuga kohtuda. Ehk stick to what you know and if you don't know, just shut up. 

Küll võiks abordist rohkem rääkida ja rääkijateks võiksid olla just naised. Nii need naised, kes on aborti teinud, kui need, kes on vastumeelselt sünnitanud. Kogemusi jagades (ja just kogemusi jagades - mitte fundamentaalseid seisukohti edastades) saame ehk targemaks ning soovimatuid rasedusi on vähem.

Nüüd see, et ta oma naise maha jättis ja noorema juurde jooksis... Mind paneb imestama see, et inimene sai naisega neli last ja leidis alles siis, et suhe on sobimatu. Ja see, et uus kallim ainult 20 on, viitab klassikalisele „tibiküttimise” juhtumile. Ilmselt on Martin Plaser alles poolel teel Jaan Tootsiks saamise poole :).

4 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Rothschild diktatuur ei anna emale 6igusi. Nende propaganda filmides( Hollywood) ealeski ema ei ole pearollis.
Kui tal l6ppes iha naise vastu siis miks j2ttis maha mitte ainult naise Aga terve perekonna !? V6tku lapsed kaasa ja elagu uue emaga.
Sellele igivanale probleemile yhiskond vast leiaks lahenduse kui yhiskonda juhitaks kultuuride arendamise teele Aga paraku yhiskonda juhitakse mandumisele...pederastia suruti peale,pedofiilia on juba seadustes(seksuaal kasvatus alates 0 eluaastast...n2puga kakaukku imikule...)jne.

Krista ütles ...

Kust me teame, et Jaan nüüd lõpuks oma eluarmastuse leidis? Ta ilmselt ei tea isegi ja loodame, et paari aasta pärast juba uut naist ei sebi. Martin Plaseri kohta ei oska midagi kommenteerida, pole sõnu...

Anonüümne ütles ...

see martin on ikka üle prahi vend, räägib härdalt pereväärtustest ise tõmbab tibiga minema http://objektiiv.ee/martin-plaser-perekond-onn-igas-hetkes/


vot tak

http://ekspress.delfi.ee/kuum/kolm-ootamatut-teooriat-arctic-sea-kaaperdamise-kohta?id=69272733

http://arctic-sea5.livejournal.com/44221.html?thread=1347005

Anonüümne ütles ...

Ma mõtlen ka, natuke meelevaldne avaldus ei ole see Tootsi kohta käiv või? Kust te võtate, et nüüd järsku tohutu eluarmastus on?