kolmapäev, 1. veebruar 2017

Dr. Inno: Kas naised on tõesti üle saanud rahulolematusest oma kehaga?

Väljavõte swimsuitsforall.com veebist.

Dr. Inno: Olen viimasel ajal täheldanud naiste üha suuremat rahulolu oma kehaga. Mis on ühelt poolt viinud mult ära patsiente, aga teiselt poolt pannud mõtlema selle üle, et millest see küll tuleb. Seni olin oma aastakümnete pikkuses praktikas näinud ainult naisi, kes olid oma kehaga sõjas. Ühed vähem, teised rohkem. Aga kõik olid sõjas. Ja mõned kannatasid seetõttu sügava depressiooni all, sest oma keha keegi muuta ei suuda. Nii nagu oleme siia ilma sündinud, sellised me oleme. Kahjuks. Või õnneks.

Ma pean kahetsusega ütlema, et õnnelikud polnud ka need, kes oma keha ühel või teisel viisil muutsid. Ma ei hakka rääkima siin kassnaisest, kes on läbinud kümneid iluprotseduure, aga kes näeb välja nagu koletis mõnest õudusfilmist. Mis on aga üllatav, et sellised naised end ise sellisena peeglist ei näe. Mul on olnud patsiente, kes on peenikesed nagu pliiatsid, aga peeglist näevad end paksu ja lodevana. Varem kasutati sellistel puhkudel lobotoomiat, mis osal juhtudel isegi aitas, aga tänapäeval lastakse neil lihtsalt olla. Kuni nad end lõpuks surnuks näljutavad.

Nüüd aga, vaatan ringi ja näen, kuidas naised, paksud ja peenikesed, noored ja vanad tunnevad end ühtäkki hästi oma kehas. Võtame või selle Ashley Grahami, kes viimasel ajal laineid lööb. Kes on rõõmus, et ta selline on nagu on ja sütitab ka teisi naisi. Varem arvasin, et ta on lihtsalt üksik ullike, aga nüüd tuleb temasuguseid muudkui juurde. Nii et kujutate ette, naised on loobumas kõiksugu lõikustest ja protseduuridest ning järjest enam naisi laseb välja võtta varem paigaldatud silikoonid ja implantaadid. Kes seda oleks veel mõni aasta tagasi osanud uskuda?!

Meeste puhul sellist asja pole, et keegi oleks oma kehaga pidevas sõjas ja kannatakse seetõttu koguni depressiooni all. Mehed end ise surnuks ei piina ega näljuta, selleks on vaja ikka väljastpoolt tulevat jõudu. Võibolla on naiste rahulolu põhjus selles, et nad vaatavad, kui rahulolevad on mehed ja joonduvad selle järgi. Sest viimasel ajal on palju räägitud naiste ja meeste võrdõiguslikkusest. Selle järgi on ka naistel õigus rahuloluks oma kehaga.

Siin veel mõned kujutised veebist swimsuitsforall.com:

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Naised teavad, et nad on nagunii ilusad :D