esmaspäev, 6. veebruar 2017

Kas liitlaste järel on ilus luurata?

USA president Donald Trump täna pidamas kõnet MacDilli õhuväebaasis.

USA president Donald Trump lubas täna kaitsta kõiki neid NATO liikmeid, kes end ise aidata tahavad ja nõudeid täidavad. Ehk siis Eesti on kaitstud.

Samas on kuidagi sitt maitse suus, teades, et seesama Eesti, kes USA toetust nuiab, luuras oma peamise liitlase, USA peamise presidendikandidaadi Donald Trumpi järele.

Trump oli väga kriitiline meedia, eriti Euroopa peavoolumeedia suhtes, mis jätab osa terrorismi juhtumeid lihtsalt kajastamata, eriti neid, mis puudutavad immigrantide tegevust. Kust meedia selle õiguse võtab ja miks seda tehakse, tont seda teab.

Trump lubas kõigele vaatamata kaitsta rahu ja vabadust. Ta tsiteeris George Washingtoni, öeldes, et rahu tuleb läbi tugevuse. Sellest ka tema idee teha Ameerika uuesti suureks ja tugevaks, sest ainult siis on võimalik tagada rahu.

Tähelepanuväärne, et USA sõjaväelased tõusid Trumpi kõne peale püsti ja plaksutasid tormiliselt.

Eestis on tegelikult sama lugu: ma ei tea sõjaväelast, kes rõõmustab Eestile peale surutud sundmigratsiooni üle. Aga Eestis pole riigijuhti, kes suudaks Euroopast peale surutud idiootsustele vastu hakata. Sest Eesti juhid on harjunud lömitama võõrvõimu ees, see lömitamine istub sügaval veres.

3 kommentaari:

LPR ütles ...

Ehk Eesti saaks kolmandaks?

Vaata:

https://youtu.be/reuJ8yVCgSM

Anonüümne ütles ...

Eesti poliitikal püüdub selgroog. Tõmmeldakse vaid konjunktuurselt.

Anonüümne ütles ...

Sõjaväelastel on vähemalt niigi palju mõistust, et saavad aru: riigis peab mingisugune kord ikkagi olema.