reede, 3. veebruar 2017

Kas Manona Paris peaks kaalust alla võtma? Dr. Inno annab nõu.

Manona Paris, väljavõte Naistelehest.

Naistelehe värske peatoimetaja Manona Paris kaalub silma järgi umbes 80 kg ja tahab nüüd 16 kg alla võtta, ehk siis 64 kg peale. Parisel sündis eelmisel kevadel väike laps ja nüüd soovib ta kiiresti oma beebikilodest vabaneda, et sale ja noor välja näha. Mida arvab asjast kõigi haiguste spetsialist ja inimhingede insener dr. Inno. Kas Parisel on mingit lootust veel siin ilmas? Kas ta peaks kiiremas korras kaalust alla võtma?

Dr. Inno (ärritunult): Teate, te näitate mulle siin mingit pilti, aga te teate ise väga hästi seda, et pildi järgi on väga raske midagi otsustada. Ma tahaksin seda naist lähemalt näha ja teda katsuda. Panna oma käed ja riistad talle peale, nagu öeldakse, et siis selgeks teha, millega tegu. Alles siis saab mingeid soovitusi anda.

Visuaalsel empiirilise vaatluse põhjal on siin tõesti väga keeruline mingit nõu või mingeid soovitusi anda. Minu praksises on olnud naisi, kes on kaalunud 100 kg, tundnud end väga hästi ja elanud peaaegu 100 aastaseks. Samas olen näinud siin 45-50 kg kaalunud kõrendeid, kes on 30ndates eluaastates sussid püsti visanud. Nii et väga raske on midagi öelda. Väga raske.

Ütlete, et tal sündis vähem kui aasta tagasi laps. No palju õnne! Maailma tervishoiuorganisatsioon soovitab anda lapsele rinda vähemalt esimesed kaks eluaastat. Seega peaks see naine veel last imetama. Lapse imetamise ajal aga dieedi pidamine võib mõjuda organismile väga halvasti. Pealegi muudab imetamise ajal enese näljutamine rinnapiima väga lahjaks, nii et laps ei pruugi sealt enam vajalikke toitaineid kätte saada. Mõelgem lapse peale! Ja mitte ainult. End näljutav ja samal ajal imetav naine võib kaotada silmanägemise või kuulmise, või raskematel juhtudel ka teadvuse. Immuunsus langeb nulli, nii naist kui last võivad rünnata rasked nakkushaigused. Kui see naine, nagu te ütlete, tahab 16 kg alla võtta, hoidku Hippokrates selle eest, siis ma soovitan igal juhul määrata talle saatjaks mõni meedik, kes teeks jooksvalt analüüse ja mõistaks teha kunstlikku suust suhu hingamist või südamemassaaži. Nii suur kaalukaotus pole naljaasi, selle elavad üle vaid väga tugevad ja vastupidavad isendid.

Ma olen ise näinud kosmonaute, kes on orbiidil olles kaotanud ligi 20 kg. Oi, see oli jube vaatepilt! Nad jaksasid end vaevu liigutada. Ja millised purakad nad olid siis, kui õhku tõusid. Kaalukaotus mõjub inimorganismile laastavalt. Esimeses järjekorras hakkavad lagunema hambad, kuni nad päris suust välja kukuvad, siis hakkavad kärbuma lihased, nahk kaotab oma loomuliku läike ja elastsuse. Lõpuks on inimene nagu krimpsus õun. Ja siis tullakse meedikutele kurtma, et aidake ja aidake. Aga tavaliselt pole siis enam midagi aidata. Tavaliselt on hakanud juba siseorganid üles ütlema. Nii et väga tõsised tüsistused on pealtnäha lihtsal kaalukaotusel. Inimene peab enne tõsiselt mõtlema, kui midagi sellist ette võtab. Kas te näiteks teate, et Victoria Bechamn ja printsess Catherin, kes omavahel kaalu kaotamises võistlevad, et nad minestavad päeva jooksul mitu korda ja neil on saatjad, kes neid vajadusel püsti hoiavad. Selline asi pole naljaasi! Lisaks kadus Catherin'il piim, nii et ta pidi kasutama õukonna amme. Kas proua Manona on selleks valmis?!

Te andsite mulle veel ühe pildi. Tore. Järgnev kujutis Elu24 veebist.


Ja see on sama naine? Uskumatu! Oodake, ma panen prillid ette (dr Inno sätib prillid ninale). Nõnda. Oi, kui kena naisterahvas! So sexy. Ja see tema kõrval on? Ahaa, tema mees. Krister. Väga huvitav. Väga huvitav. Ma vaatan, et khhh-khhh, ma vaatan, ma mõtlen, et kas seda meest ära ei lämmata, kui... khhh-khhh... (dr Inno kihistab naerda).

Siin, nagu näen, on küsimus hoopis selles, et naine tunneb teatud kompleksi seoses oma mehega. On näha, et kuigi mees kasutab kõrgendatud kontsaga kingi, on tas siiski selline väiksemat kasvu ja kleenuke. Nagu putukas naise kõrval. On näha, et mehele sobiks selline väiksemat kasvu naine. Siin aga on naine selline suuremat kasvu isend ja mees väike. Mis on väga sümptomaatiline, kui tekivad teatud kompeksid. Aga neid on võimalik ravida. Parim ravi on muidugi sobiva isendi leidmine. Aga selle puudumisel oleme kolleegidega kasutanud nõelravi ja hüpnoosi teraapiat. Naine hakkab protseduuride lõppfaasis ette kujutama, et mees on temaga sama mõõtu. See võtab aega, aga tulemused on rabavad. Oleme siin meie väikse tohtrite grupiga lausa imesid teinud. Osal juhtudel on naine hakanud ette kujutama, et on mees ja mõnel juhul oleme võtnud ette soo vahetuse operatsiooni. Siin on võimalikud igasugused variandid. Tänapäeva meditsiin ei tunne piire.

Meie tohtrite grupi poole pöördus mõni aeg tagasi näiteks noormees nimega Anthony. Perenimi oli Graham. Tal oli sama probleem, et tundis end ebamugavalt. Viisime temaga läbi vestluse ja tegime talle väikse kirurgilise korrektsiooni. Tulemus oli väga hea, seda kiidetakse taevani. Nüüd kannab ta nime Ashley. Praegu on meil järjekord ukse taga ja kõik, kes tahtsid varem välja näha nagu Carmen Kass - muide, kas teate, et Carmeni nimi oli varem Tõnu? - ta on samuti meie laborist tuule tiibadesse saanud - khh-khh (dr. Inno kihistab jälle). Et kõik, kes enne tahtsid enne välja näha nagu Carmenid, tahavad nüüd olla nagu Anthony. See tähendab Ashley. Panen siia juurde tema pildikese. Nagu näete, siis Manonal pole midagi häbeneda. Päikest!

A photo posted by A S H L E Y  G R A H A M (@theashleygraham) on

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ja ma veel arvasin, et tõnu tahab välja näha nagu claudia schiffer :D

Anonüümne ütles ...

Tänud kohvikule - ma sain vastuse.:) Olin ikka mõelnud, et mis seda Krister Parise tagumikku torgib - ta kirjutised on väga kummalised olnud. A ennäe, nüüd asi selge - pisikese mehe kompleks, mis avaldub suuruseullustuses.